Thursday, 6 June 2013

CPUV PERTAMA SELEPAS CASHOUT

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..


Syukur alhamdulillah. 3 hari yang lepas saya dah cashout duit yang ada. Kali ni dapat lagi. Syukur sangat-sangat.

Harap-harap yang ni menepek la lama-lama sikit.. =)
Terus hati berbunga-bunga. Betul-betul baru masuk ni.



nota : syukur rezeki berblogging

16 comments:

  1. Tahniah Mimie..akak pun berhajat nak cash out la..tengok camane.

    ReplyDelete
  2. ainim suju :
    -mekasih kak..saya cashout sebab nk beli external hard disc..hehe..

    ReplyDelete
  3. cik akak tak dapat nak cashout nie..hahaha..baru je RM5 lebih..hihi

    ReplyDelete
  4. Tahniah sis.. Mesti kawan baik nuffnang nie.. Senang jer dapat CPUV. Saya susah sangat nak dapat.. Saya kawan baik dengan 8share & churp churp

    ReplyDelete
  5. Wahh cepatnya dpt ye, blog kita sunyi sepi dari be baru..harapkn seketol yg masih running :)

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya..akak ari tue prnah dapat sekali jer..pas tue dh xdpt smpai skrg..huhuhu

    ReplyDelete
  7. nao mei :
    -xpe kak..kayuh lagi kasi banyak..hihihi

    isabel diaz :
    -mekasih..haha..baik x bape nak baik jgk kut..baru nak mesra2 ni..hehe..ok la tu..akk yng lagi 2 tu biasa2 je masyuknya..

    huny madu :
    -mungkin ni rezeki kan.. =)
    xpelah, jnji seketul pun merasa.. =)

    mrs. secretary :
    -xpe kak..kena kayuh lagi..insyaAllah pasni ada rezeki lagi.. =)

    ReplyDelete
  8. wah bestnya dia :) ros tak pernah dapat CPUV dari nuff lagi. huhu.

    ReplyDelete
  9. roslita thalib :
    -yeke..takpe, insyaAllah ada rezeki lepas ni.. amin. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..murah rezeki mimie..

    ReplyDelete
  11. wahhhh..masyukkkk...leh banjo den nie...kekekee..

    ReplyDelete
  12. wow bestnya...tahniah! murah rezeki ;)

    ReplyDelete
  13. Beshnye.. org punye tah bile lah boleh nek angka bebanyak tuh..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.
    semoga murah rezeki..aamiin

    ReplyDelete

Sponsor

Comments