:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Sabtu, 6 April 2013

GA : ANNIVERSARY VERSI SAYA

assalamualaikum dan salam sejahtera..

today saya cuti..kalau boleh nak balas dendam BW mana-mana yang sempat.. tak best pula haritu dah join segmen, pastu tak sempat nak BW.. mana-mana kawan yang dah follow, tapi sy tak follow balik, nanti saya balas tau.. kut-kut saya terlepas pandang, boleh je tinggalkan link blog awak kat kotak komen ni.. :)

internet pun tengah sengal-sengal ni.. sungguh menguji keimanan & kesabaran..

ok la, pagi ni nak join GA dari puan adein kushairi.. beliau dah invite saya..dek kerana kesibukan hari-hari lepas, nasib saya tak terlepas pandang.. ya ampun ya..hehehe..

kena buat cerita tentang anniversary..erm..sya ni kawin pun x lagi.. jadi kena cite anniversary pertunangan la yerk.. boleh la kan?  ;) kena tempek gambar sikit sebagai bukti ye puan adein..hehehe.. ok la..meh saya tunjuk sikit ye..

sebagai bukti, gambarnya saya tempek dulu eh.. ;)

hehe.. saja je kan nak tayang gambar camtu.. erm, bukan niat sesaja.. tapi sebagai bukti 2cincin disarung kan, sah saya dirisik & ditunangkan.. alhamdulillah.. :)

nama pun kena cerita anniversary versi saya kan.. ok la, saya cerita la sikit ye tentang hari kejadian. 

pada 22 januari 2012, jam 01.00 tengahari, sah saya menjadi tunangan orang. tunang kepada en.tunang sy la, iaitu muhamad najib.. majlis diadakan secara sederhana. dan dibuat secara majlis family sahaja.



insyaAllah, ikatan ini akan diteruskan dengan ikatan yang lebih sah disisi Allah pada tahun ini juga. dan pada 22 april 2013 ni, genap juga la ikatan ini selama 1tahun 3bulan.amin.. :)

*muka bajet macam retissss je kan* :p

buat setakat ni, setiap kali tiba tarikh anniversary ni, kami xde sambut apa-apa pun.. maklum la, sorang kat m'sia, sorang kat lebanon kan.. hehehe.. 
cuma rasa bersyukur ke hadrat illahi sebab mampu bertahan semala tempoh itu..

ok la.. tak tahu nak story apa..maklum la, belum lagi sambut anniversary yang sebenarnya kan..hehehe..

segan nak tempek gambar tunang banyak-banyak kat sini.. hehehe.. kalau nak tengok gambar pertunangan saya lagi, boleh la click kat SINI, dan  SINI


ok la, kalau nak join sama, boleh la click link anniversary tu ye.. tarikh akhir pada 15 april 2013

psssst : 16 april tu besday saya.. ^_*



9 ulasan:

  1. Semoga hubungan ni terus kekal sehingga ke yang halal :)
    All the best to you ye sis !!~ sepp,lahir bulan April ! hehe

    BalasPadam
  2. wahhh..bestnya tunang...nak tunang jugak lar..hihihi..

    BalasPadam
  3. cik yaya :
    -mekasih.. :)

    nazmin nazifa :
    -amin dik..hehehe.. oo, se geng la kita eh..hehehe..seppp sikit.. ;)

    mar haini :
    -mekasih mar.. :)

    meyra john :
    -hai meyra.. :)

    secret of shaila :
    -boleh je shaila..cepat2 la tunang..hihihi

    BalasPadam
  4. berseri-seri muke...tuh belom kawen lagik tuh!!!hakhakhak!!!n'way gud luck!!!

    BalasPadam
  5. pheonix :
    -berseri2 ker? rajin2 la makan serimuka eh..haha.. mekasih.. ;)

    maria firdz :
    -mekasih kak.. :)

    BalasPadam