Saturday, 9 March 2013

5th Anniversary Mini GA

assalamualaikum & salam sejahtera..

malam ni banyak betul saya publish entry kan.. ambik mood.. xnak fikir sedih2.. so, kita enjoy... ;)

singgah jap kat blog puan eja ni, nampak pula dia join GA kak mimie.. so, saya pun saja nak sibukkan diri, nak join juga..boleh kan?.. ;)


macam biasa la yerk..kalau nak join sama, sila la click banner umie & anak ppuan kak mimie yang comel tu.. :)

tamat GA ni pada 31 Mac 2013

ehh, sebelum tu, selamat ulangtahun buat kak mimie.. :)

3 comments:

  1. Salam mimie. lambat lagi tarikh tamat GA. Tak pernah lagi sy joint mana2 GA

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama... good luck!:)

    ReplyDelete

Sponsor

Comments