Sponsor

Tuesday, 13 November 2012

Segmen : Saya Nak Kenal Awak !

assalamualaikum..

petang ni jalan-jalan, nampak segmen lagi..eh, jalan-jalan kat blog je tau..xboleh nak jalan-jalan kat luar sana..asik hujan je..

First time nampak segmen yang boleh dikatakan lain dari yang lain..



salam kenalan juga buat empunya segmen.. :)

Meh saya nak perkenalkan sedikit tentang diri saya :

Nama Penuh : Nur Syamimi 
Nick Name At Blog : Mimie Najib
Asal : Ipoh, Perak
Status : Bertunang
Tarikh Lahir : 16 April 19xx
Start Blogging : Ogos 2011 (blog baru)
Matlamat Blogging : Sukakan penulisan, ingin berkongsi apa jua ilmu serta segala suka & duka yang berlaku dalam kehidupan seharian disamping mencari kenalan baru
Aku Seorang Yang : Saya seorang yang kadang kala nampak pemalu, pendiam tetapi mudah mesra apabila dikenali   :)
Prinsip Berblogging : Berkawan kerana keihlasan dan sukakan penulisan, bukan berkawan atas niat untuk meningkatkan follower semata-mata. :)

Setakat ni, kongsi yang ni dulu la ye..kalau ada yang nak tahu lebih lanjut boleh la tanya tuan blog ni sendiri.. :P




10 comments:

  1. fara hani :
    -jauh nya dia..tp kmpng cik mimie kt sgmat.. :)

    ReplyDelete
  2. salam,dear.thanks for joined dan sudi jadi kawan sy:D

    ReplyDelete
  3. Najiah Shaharain :
    -welcome.. :) sudi sngt.. :)

    ReplyDelete
  4. segmen nie ye yg mimie ajak tu???
    insyaALLAH jap lg didiey buat entry :)

    ReplyDelete
  5. ha'ah..segmen ni..:)
    dah baca dh kisah didiey.. :)

    ReplyDelete
  6. da baca da???ala.....baru nk wat surprise!!!!hehe...surprise lah sgt..hikhik!

    owh ye,didiey buat commentar tu dgn refer kat cnie
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/01/tutorial-letak-top-commentator.html

    ~blog adk nie byk tutor..best!

    ReplyDelete
  7. hihi..terlambat nak suprise..hik3..
    oo..yeke..tQ didiey..nanti kita buat ya.. :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
  9. niena sofea :
    -wslm..
    mekasih niena sudi singgah sini.. =)

    ReplyDelete

Comments