Showing posts with label Cabaran Blogger. Show all posts
Showing posts with label Cabaran Blogger. Show all posts

Saturday, 27 December 2014

CN 2 #11 : Gambar Haiwan Kesayangan

10:08 pm 6 Comments
Assalamualaikum.. hai semua..

Okeh… akhirnyaaaaaaaaa.. sampai juga ke peringkat terakhir cabaran November ni. di bulan Disember juga siapkan.. kehkehkeh.. maklumlah.. ada anak kecik kan payah nak online selalu. Haritu kat ipoh boleh la nak lepak lepak sambil ngadap blog.

Kalau nak suh letak gambar haiwan kesayangan ni, banyak yang nak kena letak ni. kucing kesayangan lebih 10ekor. Tapiiiii.. janganlah tamak nak letak semuakan.. haha.. meh la kita letak gambar ‘mereka’ yang rapat dengan diri kita je ye..


 ni antara yang rapat. sebab duk dalam umah. ada lagi yang rapat. tapi disebabkan gambar ni yang ada dalam fon, jadi letak yang ni je la ye.. hehehe..

akhirnyaaaa...

fuhhhh.. selesai cabaran.. kahkahkah..



Saturday, 13 December 2014

CN 2 #10 : Gambar Salah Satu Akaun Sosial Yang Dimiliki

10:00 pm 3 Comments
Assalamualaikum.. hai semua..


Meh kita continue lagi dengan cabaran ni. selagi tak habis, tercabar rasanya.. kihkihkih.. sekali dah sahut, kena la selesaikan, kan? Kali ni punya tajuk senang je.. petik jari je.. kehkehkeh.. >_<



Tapi kalau nak letak 1 je, cukup ke? Hehehe..



Okay la.. meh la kita letak mana yang ada ye.. kalau siapa nak add kita pun boleh gitu..







Syamimi Saad







Syamimi8088





Syamimi Saad


Add la ye siapa yang sudi.. hihi

Friday, 12 December 2014

CN 2 #9 : Gambar Blog Yang Selalu Dikunjungi

8:45 pm 11 Comments
Assalamualaikum.. hai semua..

Demi menyahut cabaran, marilah kita habiskan cabaran ni ye. Dah nak masuk tengah bulan disember, tapi cabaran November ni tak selesai lagi. Acamner tu.. busy bebeno nampaknya kan..

Cabaran kali ni tentang blog yang selalu dikunjungi.. banyak sebenarnya blog yang saya selalu terjah. Macam mana ni.. nak kena letak semua ke?? Kang sentap pula kawan lain yang tengok saya tak letak gambar blog dorang.. oohhh, parah..

Actually saya takde la tertumpu pada 1-1 blog je. Saya terjah juga pada yang terjah blog saya. Semua pun saya suka. Nak nak blog yang cerita pasal kehidupan. Jadi cabarannya disini, saya taknak la letak gambar blog orang. Tapi letak blog ni je eh…

Sebab…








Blog ni hari-hari saya terjah..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



taraaaa…


hehehe.. aci la yerk… :p  sebab hari hari kena terjah dulu. kehkehkeh..

Tuesday, 14 October 2014

30 Days Photo Challenge

9:00 am 15 Comments
Assalamualaikum.. Selamat sejahtera semua..

Rasa macam nak sahut cabaran ni je.. ada hati tu nak cuba.. yela, cuba je la mampu ke idok selesai kan benda alah ni dalam tempoh 30hari..

Berani sangat nak cuba kan, dengan anak kecik lagi. Hihi.. moga-moga ter-update la blog ni kan..


Chaiyok.. Chaiyok.. hihi


ambik dari sini.. minta izin share ye.. :)

Sponsor

Comments