Showing posts with label Blogwalking Time's. Show all posts
Showing posts with label Blogwalking Time's. Show all posts

Thursday, 25 April 2013

Hutang Blogwalking Ke-3 Selesai :)

1:29 pm 15 Comments

assalamualaikum dan salam sejahtera..
buat semua pembaca blog setia disini.. :)


harini kerja x banyak.. eh.. macam xde kerja je.. bos pun xdatang.. audit pun sama.. makanya harini dapat la berblogwalking.. bayar hutang blogwalking.. 

jangan tanya bape nilainya tau..hahaha..  x terkira dengan kalkulator dah.. 

selesai blogwalking semua peserta segmen  dari blog aini zakaria.. mungkin ada la 4-5 orang yang saya tak tinggal jejak.. maklum la, masuk-masuk tuan umah dah pindah.. alamat baru xdak.. so xmai dah la ye.. hihihi..

so, harini boleh la kut berblogwalking mana yang mampu sambil terjah tinggalkan jejak kat blog kawan-kawan.. tunggu je la blog sapa jadi mangsa terjahan eh.. hihihi..


Thursday, 18 April 2013

Hutang Blogwalking Ke-2 Telah Dibayar

3:16 pm 14 Comments
assalamualaikum & salam sejahtera..

alhamdulillah.. settle bayar hutang blogwalking dari segmen paly.. ehh, segmen paly je ke yang saya akan balas?? haha.. tak la gitu.. semua hutang mesti kena bayar.. tak mo hutang banyak-banyak.. kang melarat, siapa nak tanggung?

sendiri juga kan.. kang kena pula cop blogger yang malas nak singgah umah kawan.. saya tak la gitu.. cuma saya suka blogwalking bila dah ada senarai nama penuh.. so, xde la tertinggal balasnya.. betul tak?

segmen jom bergegar dalam blog ni tak ramai peserta dia.. sebab tu saya habiskan kesemuanya dalam 1 harini.. maaf la ye kalau ada yang pening..sebab saya pot pet dalam blog ni.. join segmen dalam blog ni.. hehe..

sebab saya naik rimas tengok blog peribadi dah macam blog contest.. ;)
ok laa, harap jangan ada yang mara ye.. kena terjah blog lain lain.. 

rasanya segmen paly tu peserta dalam 39 orang je kan? so, settle satu urusan blogwalking untuk harini.. :)

nanti saya terjah yang lain ye..


Thursday, 11 April 2013

Hutang Blogwalking Dah Bayar

2:21 pm 6 Comments
Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua pembaca..

selesai sudah hutang saya untuk segmen 300 blogger by paly.. saya dah blogwalking & follow peserta yang ada.. mungkin la ada 2-3 orang yang saya tak dapat tinggalkan msg sebab-sebab tak dapat dielakkan kan.. blog xleh nak masuk, private untuk yang dijemput sahaja dll..

semalam ramai yang saya follow.. tak tahu la berapa ramai.. yang pasti, bila dah ramai yang kita follow tu, dia kuar kotak pengesahan macam kat bawah ni..



dan harini saya sambung kasi habis.. tak silap saya dalam 166 peserta kut ikut apa yang saya kira dari link peserta yang paly sediakan.. mungkin lambat sikit saya balas jejak.. tapi saya balas semuanya..

dari 166 peserta, saya rasa setakat ni baru terima feedback dalam 25 orang je.. takpelah..yang penting saya dah laksanakan tanggungjawab saya kan..saya tak berhutang dengan kawan-kawan lain.. tu tandanya saya tak sombong.. hihihi *masuk bakul angkat sendiri*

maklumlah, semua ni komitmen juga kan.. lepas ni nak blogwalking peserta segmen lain yang saya tak sempat nak blogwalking lagi..




*jangan mara ye kalau saya lambat balas jejak..saya memang gitu..yang pasti saya xkan biarkan macam tu je*.. :)

Sponsor

Comments