:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label 8Share. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 8Share. Papar semua catatan

Rabu, 11 Oktober 2017

Bila 8Share Bagi BONUS?

Bila 8Share Bagi BONUS?


Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Hari ni ambik mood awal sikit mengupdate blog. Anak bujang tu baru lena balik, so kasi can la mama dia nak update blog kan..
Harini nak share la sikit best ke tidak 8share ni.. Bagi yang dah lama mohon 8share ni, mesti tahu best ke tidak.. Apa yang menariknya..

Sabtu, 19 Disember 2015

8SHARE | Jom Tambah Pendapatan Sampingan

assalamualaikum..

Hadiah Dari 8Share

ada ke kawan-kawan kat sini yang kebuntuan nak tambah kewangan sampingan? mesti ada kan? berminat ke rasa-rasanya tu nak buat duit? jangan risau ye..
ni bukan buat perkara yang tak elok pun tau..

salah 1 cara untuk menambah pendapatan adalah melalui 8SHARE
mungkin ada yang tahu 8share ni apa kan? mungkin ada yang belum tahu. takpe, yang belum tahu, saya terangkan sikit melalui pemahaman saya la ye.

8share ni satu web penjanaan iklan. korang share la iklan yang ada, melalui link yang diberi. boleh share di blog, facebook, google+ dan pandai pandai korang la nak share kat mana lagi yang korang suka.

janjinya, bila ada readers yang klik, maka akan masuklah RM tuk pengiklanan tersebut. selalunya 1 iklan akan dibayar RM0.20. Jangan pandang rendah dengan nilai RM0.20 tu ye.. bila dikumpul dengan berkat kesabaran akan banyak juga.

contoh dibawah ni pendapatan saya untuk beberapa bulan. saya pun tak ingat berapa lama saya kumpul. maklumlah, kadang ter-SKIP share kan.. tu yang lambat duit nak membiak..

alhamdulillah, 07hb saya cashout, dan 17hb duit dah masuk dalam akaun.. kalau kita berkerajinan, in shaa allah, banyak yang kita boleh dapat sebenarnya.. yang penting - USAHA.


RM yang terkumpul sebanyak Rm58.97. saya keluarkan RM58 sahaja. Dan urusan cashout ni akan ditolak RM1 dari nilai tersebut. So saya terima di akaun RM57.

alhamdulillah.. rezeki buat zahra. dah janji nak belikan sesuatu untuk dia.. apa dia agknya kan?? hehe.. dah beli nanti baru saya share ye..


alhamdulillah.. proses cashout is complete.. :)

siapa yang belum join lagi, meh daftar di >> SINI <<


Pengguna SAMSUNG? Jangan lepaskan peluang ye.. boleh tebus hadiah menarik ni.. korang mesti suka punya.. benda free kan.. rugi tak ambik. >> Pengguna SAMSUNG boleh tebus hadiah ni <<

Jumaat, 20 November 2015

8SHARE : Pusat Penjanaan Pendapatan!

Assalammualaikum.. Hai readers..


Hadiah dari 8Share!!!

Korang rasa berbaloi tak kalau korang rajin jawab survey, pastu takde ganjaran pape? Mesti rasa tak syok kan?? At least dapat ganjaran sesuatu, baru semangat nak teruskan, kan?

Meh nak story sikit. Majoriti dah tahu dah 8share ni memang boleh membantu korang jana Pendapatan sampingan. Itupun.... Kalau korang rajin. Tak susah pun, just share je link story yang disediakan..

Alhamdulillah.. Berkat sabar, kadang kala share tak masuk duit, kadang kala rezeki ada dekat point. Bila point terkumpul dah banyak, confirmlah boleh tebus kan?

Kali ni baru je berpeluang tebus point yang ada. Selama ni tak perasan pun point dah ada banyak tu. Takde la banyak mana pun. Tapi boleh la tebus sehelai tshirt ni. Bukan kena keluar duit pun.

Lagi best kalau $$ masyuk. Bila boleh cashout confirmlah macam macam dok pikirkan nak beli apa.. Ye dok?? Okay la.. Meh meh korang yang nak jana income klik kat link ni tuk tambahkan pendapatan korang.. :)

>> CARA MENJANA PENDAPATAN MELALUI 8SHARE <<

>> CARA MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN <<

Jom tambahkan Pendapatan yang ada.. :)

Khamis, 12 Februari 2015

Cara untuk mendaftar ahli 8share.

Assalamualaikum.. hai semua..

Ohh, yaa, maaf la ye.. entry kali ni tak berapa menarik pun. Tapi niat buat tutorial ni nak membantu adik-adik yang baru pertama kali nak belajar cara menjana pendapatan melalui internet.

Harini saya share dulu cara untuk menjadi ahli 8share ye.


Mula-mula korang daftar dulu di >> SINI <<

Okeh, kemudian isi la segala maklumat yang diperlukan ye. setelah selesai isi, meh kita tunjuk cara nak copy link untuk di share pada kawan-kawan ye.

mula-mula, korang click " SPECIAL " untuk tengok iklan apa yang masih available.


Isnin, 7 Oktober 2013

Halal Ke Pendapatan Dari 8Share ?


Assalamualaikum & hai..

morning semua.. before ni banyak juga saya terbaca tentang korang yang ragu-ragu dengan sumber pendapatan korang di 8share..

so, kebetulan dapat video ni, so dah diterangkan secara jelas sumber tu..
so korang tak perlu nak ragu-ragu or bertelangah dengan perkara macam ni lagi ye..

yang penting cara korang duk share tu..

dan sebaiknya, luangkan la masa sikit tuk tengok video ni ye.. 
^_*

sangat berpuashati dengan penjelasan yang diberikan..