R I N D U

Tuesday 9 May 2023

 R I N D U


Assalamualaikum, hai everyone..

Masih ada yang sudi terjah sini? Mesti tak ramai readers blog cikmimi ni kan.. 


Dah lama cikmimi tak membebel story tentang kehidupan kan.. 

Busy bebeno cikmimi nya pun kan.. 


Cikmimi pun rindu nak baca kisah kengkawan lain.. 

Rindu nak membaca cerita tentang kehidupan..

Sebab kehidupan la yang mengajar kita tentang hidup seharian kita kan..


Ehhh betul ke apa yang cikmimi tuliskan ni. πŸ˜…


Lama tak mengarang.. harapnya, skill menulis tu ada lagi.. 

*Gambar sekadar hiasan* πŸ˜…

Pejam celik pejam celik hari raya dah tiba.. 🎢🎢


Ehhhh silap.. pejam celik pejam celik dah 18 syawal rupanya kan.. 1 entry raya belum terselit lagi kat sini. In shaa Allah.. nanti cikmimi share. 

Walaupun story raya cikmimi bukan la story yang menarik. 


Maklumlah.. dah jadi mak mak ni peel raya tu biasa biasa aje dah.. Takde nak beria. Ehh tu cikmimi. Mak mak lain, lain kisahnya kan. 


Takpelah.. nanti kita tepek je gambar raya yang ada kan..


Simpan buat kenangan.. 


2 comments

  1. Selamat hari raya Mimi. Dah besar dah dia. Comel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya kak. Alhamdulillah.. dah setahun 5bulan budak ni. Hihi

      Delete