Wednesday, 12 June 2019

Bloglist Time !


Assalamualaikum, selamat pagi semua..
Harini cik mimie agak berkerajinan sikit. Dah buka laptop ni mula la macam-macam benda nak dibuat. Maklumlah, dah terbiasa up entri selalu thru by fon je kan.
Bila buka laptop ni mula la segala macam nak ditulis. 

Erm, now macam nak buat pengubahsuaian sikit la dalam list bloglist yang ada tu. Sebab cik mimie tengok macam ada juga yang dah lama tak update blog. Mungkin kita jarang-jarang nak blogwalking.. Sebab kekangan masa kan.. 


Tapi bloglist kan penting. Kalau kita tak terjah, mungkin ada kelebihan untuk kawan-kawan lain kan..
Sometime kita terjah blog kawan-kawan dari bloglist tu juga sebenarnya.

So, harini kita rasa macam nak pilih 20 ke 30 blog untuk dimasukkan dalam bloglist kita. Jangan lupa, tinggalkan link blog kengkawan kat bawah ni ye. Harap yang terpilih nanti seorang yang rajin up entri la. Baru seronok nak singgah baca entri baru kengkawan kan..

Bila close? Agak-agak dah cukup kuota yang diperlukan, kita close ye. Tak perlu buat entri pun. Just letak link blog je. Kalau rajin nak buat entri pun boleh je. 😉

13 comments:

  1. https://www.fizacrochet.com

    Akak join. Salam aidilfitri dari Fiza dan keluarga.😊

    ReplyDelete
  2. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. https://darihatimissmulan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. selamat pagi
    saya join
    https://anumkhairil.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Hai saya join ye...

    Www.irismyra.com

    ReplyDelete
  6. Moga terpilih
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. Nak join juga.

    https://cxopportunities.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  8. https://sayasukala.blogspot.com/2019/06/bloglist-time-by-syamimi-saad.html

    ReplyDelete
  9. join :)
    https://yea-slmn.blogspot.com

    ReplyDelete

Sponsor

Comments