:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Ahad, 30 Julai 2017

Attend Wedding Caremony At Kompleks Sukan Bangsar


Attend Wedding Caremony At Kompleks Sukan Bangsar


Assalamualaikum.. Selamat Tengahari. Tengahari ni kita try update entri fresh ehhh.. 😅
Kejadian siang semalam. Hahaha.. Ingat senang ke kita nak update cerita yng baru terjadi. Huhuhu.. Selalu berminggu baru nak tepek kan. Paling sadis tak update terus.

Jumaat, 28 Julai 2017

TESTIMONI SENDIRI SEBAGAI PENGGUNA FEMILAC!



TESTIMONI SENDIRI SEBAGAI PENGGUNA FEMILAC!

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Salam pagi jumaat penuh barokah!
Harini saya nak share pengalaman saya sendiri sebagai pengguna setia FEMILAC.
Yela, nak menjual pada orang, tentulah kita kena guna jugakan? Barulah kita dapat berkongsi cerita dengan kawan-kawan, berkongsi pengalaman sendiri yang menggunkaannya adalah lebih best kan?

Selasa, 18 Julai 2017

Feedmilk Lover!

Feedmilk Lover!


Assalamualaikum..
Sekarang ni dah terjatuh hati, terjatuh chintaaa pulak dengan produk keluaran Feedmilk ni tau. Seriuss.. Dulu kan masa kenal Feedmilk ni masa zara 6bulan kut camtu. Kiranya masa tu baby lagi. Sekarang ni zara dah masuk 2tahun 10bulan dah. Masa tu orang dok tag kat Instagram la kisahnya. Memula macam.. apa bendaaaa la Feedmilk ni. Kemahen orang dok menggila main tag tag ni.

Selasa, 11 Julai 2017

Syawal 2017 - Raya Pertama | 25 Jun 2017

Syawal 2017


Raya Pertama | 25 Jun 2017


Assalamualaikum.. Selamat Pagi..
Harini nak imbas balik cerita raya boleh? 17hari dah kan syawal berlalu. Mood raya pun dah berkurang.. Sedihnya rasa.. 😥
Walaupun raya itu sebulan..

Khamis, 6 Julai 2017

RINDU..


RINDU..

Sejujurnyaaa..
Rindu itu sentiasa bertamu dihati.
Rindu bukan sebab nak belajar balik..
Tapi rindukan suasananya..

Rabu, 5 Julai 2017

Omar & Hana | Animasi Terbaik Untuk Anak-Anak Kecil

Omar & Hana | Animasi Terbaik Untuk Anak-Anak Kecil

Assalamualaikum.. Hi readers semua.. Malam ni kita bersiaran lagi ye.. Menaip entri yang dah lama sangat tertangguh.

Perasan tak, Sekarang ni kita diperkenalkan dengan nyanyian lagu buat anak-anak kecil dari Omar & Hana kan? Perasan tak? Kalau sebelum ni kita biasa dengar lagu untuk anak-anak ni, lagu dari Didi & Friends. Kali ni, kita diperkenalkan dengan nyanyian dari Omar & Hana pula. 

Nasi Lemak Kasih Sayang

Nasi Lemak Kasih Sayang


Assalamualaikum.. Haii semua..
Siapa singgah sini say hi sikit. Hehe.. Nanti kita balas kunjungan ehh..

1hari 1entri

1hari 1entri


Assalamualaikum.. Morning readers..

Sebenarnyakan kita tengah cabar diri sendiri ni tau.
WAJIB ada 1entri untuk 1hari.
Bila buat macam tu, baru la cantik je blog kan?