Ahad, 30 April 2017

Mother's Day Mug, Unique Gift From BestSub Malaysia : Hadiah Buat Ibu Tercinta

10:57 PG 3 Comments

Mother's Day Mug, Unique Gift From BestSub Malaysia : Hadiah Buat Ibu Tercinta


Assalamualaikum.. Hai readers!..

Hari ini saya nak share 1 perkara yang menarik. Rasanya korang pun suka sangat-sangat!.. Harini, saya nak share 1 hadiah yang menarik yang saya rasa berbaloi sangat-sangatlah kalau korang berjaya miliki! Hadiah yang dikatakan mempunyai nilai harganya yang tersendiri!.. Nampak tak betapa bernilainya sesebuah hadiah tu?

Selasa, 25 April 2017

Spray 8 - Membantu Dalam Penjagaan Dan Penyembuhan Luka

9:45 PG 0 Comments


Spray 8 - Membantu Dalam Penjagaan Dan Penyembuhan Luka 

Assalamualaikum.. Hai readers sekalian..

Hari ini saya nak share satu produk yang saya rasakan agak menarik untuk dikongsi bersama rakan-rakan semua.. Nak tahu tak produk apa? Produk ni sangat-sangat membantu dalam penyembuhan luka yang dialami. 

Ahad, 23 April 2017

Kurung Laura 2.0 (Set Mom & Kids)

11:39 PTG 1 Comments

Kurung Laura 2.0 (Set Mom & Kids)


Assalamualaikum.. hai readers..

Memandangkanlah puasa pun hampir tiba, kita nak tanya la sikit. Korang dah buat ke persiapan untuk raya ni? Yela, sekarang ni kan masa cepat sangat. Takut pulak ada yang tak sempat nak shopping baju raya. 


Khamis, 20 April 2017

Cucur Udang Simple

1:34 PTG 6 Comments


Cucur Udang Simple


Assalamualaikum.. Hai readers..

Today saya nak share 1 resepi simple. Alaaa, sebut simple ni mesti orang suka kan..? Kadang yang simple ni pun orang boleh blur nak buat, tapi kita rasa nak share laaaa jugak. 

Sabtu, 15 April 2017

Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa Kini

12:55 PG 6 Comments


Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa Kini

Assalamualaikum.. hai readers.. Berkesempatan ni saya nak share sikit la tentang Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa kini ni.. Memang dah lama sangat-sangat saya dengar tentang minyak ni.. Tapi entah kenapa sebelum ni tak pernah beli pun. Mungkin sebelum ni pada fikiran saya, Minyak Yu Yee ni untuk baby je.. Rupanya tidak!.. Orang dewasa pun boleh menggunakannya.

Sabtu, 8 April 2017

Dulu Dan Sekarang

12:12 PG 4 Comments

Dulu Dan Sekarang


Assalamualaikum.. Selamat Malam.. Malam ni kita online sekejap jenguk blog. Dah lama tak dapat buka blog dengan aman macam malam ni. Maklumlah, dah anak 2. Tugasan bertambah. Tanggungjawab apatah lagi. Allah dah beri Amanah kepadaku untuk 2 orang cahaya mata ni.

Khamis, 6 April 2017

Starter Pack Excited By Asma-Felt Box

7:46 PG 3 Comments


Starter Pack Excited By Asma-Felt Box


Assalamualaikum.. hai readers. Kita nak share sikit ni. Ehh, wajib share tau. Sebab apa? Sebab kita excited sangat sangat dapat benda ni.. Nak tahu apa? Starter Pack Excited by Asma Felt Box ni. Ingat tak haritu kita ada share pasal satu online shop ni. Dia jual barangan untuk menghasilkan kraf, d-i-y, haaa, kita kan suka ber-craft, tentunya kita mesti dapatkan set ni.

Sabtu, 1 April 2017

Berkraftangan Bersama ASMA-FELT-BOX!

10:27 PG 3 Comments


Berkraftangan Bersama ASMA-FELT-BOX!

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Hari cuti hujung minggu selalunya apa aktiviti kawan-kawan? Siapa diantara kawan-kawan saya ni suka berkraf? Suka ber D-I-Y? Kalau saya, saya sememangnya sangat-sangat cintakan KRAF. Kalau diberi masa yang banyak, suka sangat nak ber D-I-Y. Hasil kraf yang kita hasilkan ni sebenarnya nilai tingginya tau. Lagi lagi kalau kita buat sendiri untuk yang tersayang.. Betul tak?