Thursday, 10 December 2015

Segmen : Shopping atau Holiday menjadi pilihan hujung tahun?

Assalammualaikum.. Hai readers & Bloggers..

Semalam terdengar kat Era.Fm pasal isu ni hujung tahun mana yang menjadi pilihan, pergi bercuti atau shopping. Kalau shopping kan YES ( Year End Sale )

Memandangkan saya memang nak buat segmen, so saya rasa nak ambik topik ni sebagai topik segmen saya. Nampak macam menarik je kan. 2-2 pun pilihan yang bestkan? Kalau korang pilih mana?? Pilih 1 je tau. 



Okay.. Jom kita teruskan pada syarat untuk segmen ni ye.




1. Tampal banner ni dan link kan pada blog ni. 

2. Kalau nak follow blog ni pun boleh. Taknak follow pun takpe. Tiada paksaan. Sebab segmen ni untuk enjoy enjoy kan diri je. 

3. Jawab soalan ni. Antara holiday dan shopping, saya pilih (shopping/holiday). Pilih 1 je tau.  Dan nyatakan sekali, kalau shopping, apa yang awak nak shopping kan. Kalau holiday, awak nak bercuti dimana. Simple kan? Jawab ringkas je pun takpe. 

4. Dah siap, letak url blog kat kotak komen ya. 

Senang kan? Nanti saya buat list peserta. Boleh la korang baca kisah pilihan hujung tahun kawan kawan yang lain.  :) Boleh kita tahun pilihan hati kawan kawan.. 


Segmen bermula dari 03 Disember 2015 sehingga 10 Disember 2015.

Selamat bersegmen semua.. :)













6 comments:

Sponsor

Comments