Bersiaran Kembali

Assalamualaikum, selamat tengahari..

alhamdulillah.. dah selesai majlis kenduri sebelah suami. 09hb november haritu. lega sangat-sangat rasanya bila dah selesai majlis. rasa macam tak caya je haritu jadi pengantin lagi sekali. maklum la, mood pun dah biasa-biasa je rasa. maybe letih kan.

selesai sudah semua majlis. perak & melaka. dan sekarang saya kembali ke perak semua. en.suami pulang ke melaka balik. buat masa ni kami PJJ dulu. atas kerana tugas masing-masing. then en.suami kena apply kaurters dulu. moga-moga la dipermudahkan urusan tu. then semalam sampai ke perak, terus petang tu juga pergi pejabat agama nak ambik sijil nikah..

yeayyy, dah ada sijil nikah. so, dah tak perlu risau lagi lepas ni nak kuar memana berdua. nak ronda tengah-tengah malam pun boleh.. hikhik

dan setelah beberapa lama tak update blog, mak aihhhhhhhh.. rindunya rasa.. yela, tak kan nak update blog kat umah mertua pula kan. segan i. lagipun mood nak berblog time tu pun slow je..

dan rasanya lepas ni boleh la saya slow-slow sambung review balik. ada yang nak tahu ke.. hehehe..

maaf ye kalau saya pun agak slow nak terjah menerjah. yela, nak kena bahagi masa semua ni.. hehe..

12 ulasan

  1. selamat kembali puan mimie..:)

    ReplyDelete
  2. salam. selamat pengantin baru. semoga kekal ke akhir hayat. jgn lupa upload foto kahwin kat entri seterusnya, ok? tq.

    ReplyDelete
  3. Congratulations, sweets!! Nak tengok jugak yee :D

    ReplyDelete
  4. take ur time puan mimie.. wahhh.. puan dah skrg.. hehehe

    ReplyDelete
  5. ofcoz r nk tahu yunk oii .. update lelaju k .. muahh .. hahaa

    ReplyDelete
  6. Xpe... Tgjwab dh ke lain dh.. Dh makin bertmbh... Suami perlu didahulukan... Mood PJJ ea.. Lagi lah bertmbh rindu dendam.. Hehe

    ReplyDelete
  7. welcome back
    sama la ciksu kalau blik umh mil pon rasa mls je nk online.segan ngat eh.kiki

    ReplyDelete
  8. Kalau ayut tak kwen lg mood ye tglm tmbul lg dh kawen.hohoho.mmg kr lautla..see?org gatal kn..haha.xkawen dh tahu dh ap jd kat blog

    ReplyDelete