Sunday, 22 September 2013

Hadiah Sebagai Top Komentar

Assalamualaikum .. hai semua..

actually hadiah ni dah terima 2 hari yang lepas. tapi tak sempat nak buat entry. bz. maaf ye kak ena. takut kak ena tertanya-tanya pula hadiah dari kak ena ni sampai ke x.



huhuhu.. masa penghantar kurier ni datang, tak terfikir pun akan dapat hadiah. yela, terlupa sekajap pasal hal ni. masa buka tu baru perasan. :)

hadiah dari kak ena ni comel tau. cute sangat. terima kasih kak ena. 


see, comel x hadiah tu?? cute kan? tima kasih lagi sekali kak ena. saya suka baca blog kak ena. entry yang simple & menarik. nak-nak kak ena rajin join event. cite pasal umar & umairah.

lagi sekali, terima kasih pada kak ena atas hadiah ni.



notacinta : patut la sehari sebelum dapat hadiah ni tapak tangan kanan bukan kemain kuat gatalnya. rupanya nak dapat sesuatu. :)

50 comments:

  1. wah keychain. hehe. syuk slalu tak dapat pape. hehe. haa. kak mimie entri syuk td ada pembetulan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai.. siannya adk sorang ni.. insyaAllah, nti mesti ada rezeki buat syuk pula.. :)

      Delete
  2. Comel. Wah dapat jadi top komentar untuk 2 bulan berturut-turut.

    ReplyDelete
  3. wah!! tahniah mimie..comel..comel..=D

    ReplyDelete
  4. Seronokkan bila dpt hadiah...tahniah :)

    ReplyDelete
  5. wah top komentar...bgus2x..hihihi..ayut jrg bw xde la mkna ye nk jd komentar thebat :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa, ayut pun boleh.. mana tahu akan datang ter'rajin' BW ke, kan.. ;)

      Delete
  6. wah..best lah..nih luqman jeles nih..dah lame xdpt hadiah2 nih..

    ReplyDelete
  7. Congrats Mimie.. nxt Mimie plak bg hadiah pd top komentar.. ye.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak.. mmng bagi.. cuma terpaksa hold jap.. sangat bz la kak..

      Delete
  8. tahniah mimie... ALhamdulillah.. rezeki... :)

    ReplyDelete
  9. bestnya..jelesnya..heheh comel hadiah tu,macam kak mimie gak..hehe

    ReplyDelete
  10. Tersengih tengok hadiah ni. Comel. Tak pernah join segmen selama hidup ber blogging. InsyaAllah rasanya satu hari nnti nk join jugak. Hik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..nanti ada rezeki tuk akk juga ye.. ni akk sebagai top komentar.. :)

      Delete
  11. Alhamdulillah... Semoga dimurahkan lagi rezeki Si Darah Manis nie ..

    ReplyDelete
  12. salam.done follow blog nie..n klik2 tabung..tq klik tabung sy ;)....

    ReplyDelete
  13. hadiah cik mimie masih ade lg dgn saya. ade cerita sedih disebalik tu. insya Allah nnt sy share dlm blog yep. dh ganti yg baru pun. tggl tggu nak pos je. maaf lah lambat ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. ada hdiah ye.. kira hdiah kawin la tu.. ;)
      xpe.. kalau ada rezeki tuk sy, sy terima je..

      Delete
  14. dah dpt yea..lega klu tak dpt..
    terima kasih yea sebab selalu sggh ke blog k.ena :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih juga buat kak ena.. :)
      sy suka baca blog kak ena.. :)

      Delete

Sponsor

Comments