Friday, 28 December 2012

Pet FB Saya

assalamualaikum..

harini nak sambung balik berblogwalking dan membalas segala komen yang tak terbalas lagi.. banyak lagi tugas yang belum selesai.. sabar ye kalau sy lambat follow, lambat jejak umah awak semua.. tenet pun cam lembab je harini..

tadi godek-godek fb.. rindu pula nak bergame.. hihihi.. haritu sy tunjuk aktiviti bercucuk tanam kan.. kali ni nak tunjuk pula apa pet yang sy bela..ahaaks!.. 

 hOhO.. sempat bela rabbit tu.. ahahaha.. kaler biru :p

 tak cukup kucing dah 16 ekor kat umah, bela lagi dalam fb.. :p

 antara mereka yang ada.. 
 antara mereka yang dijaga..

tu yang bela dalam umah khas dorang.. ada lagi pet yang bela luar rumah pula.. tamak kan.. :p

 parrot.. ada 4 ekor.. ada sekor belum menetas.. hihihi


tugasan harini dah selesai.. dah bagi kemas umah dorang.. dah bagi makan setelah hampir setahun tinggalkan..ahaha.. 

kalau kucing betul, habis mati dah kebulur setahun.. :p

11 comments:

  1. Terbaeekkk~ Buat sy rase na ade pet kt FB gk.Huahaha..

    ReplyDelete
  2. hihi..suka membela jugak eh...

    ReplyDelete
  3. zhura zainal :
    -hehe.. eh, bela la..hik3..

    hanna nabiella :
    -hehe..la, tak pernah main ke dik..senang je.. cari je kat bhgn games..macam2 ada.. ^_^

    cik zaniff :
    -suka juga..dulu la rajin..sekarang ni dah kurang masa dah..ahaha..

    ReplyDelete
  4. ^_^ sama ada ladang bercucuk tanam ataupown haiwan peliharaan semuanya ntah apa dah jadi dah sekarang...sian diaorang terbiar... ^_^ ngee...

    ReplyDelete
  5. farah waheda :
    -sekali sekala buka la fara..mesti dorang pun rindu ngan fara..hehe

    ReplyDelete
  6. Best nye. ada pet kat FB tu. saya tak aktif sangat FB. Tahniah akak, saya dah masukan blog akak dalam bloglist pokok2u.

    ReplyDelete
  7. mcm best jgak main game ni ek...tapi lagi best dapat bela yang real2 punyer...dapat gomol2..heheh

    ReplyDelete
  8. cik Que suka main game bercucuk tanam tu..^_^

    ReplyDelete
  9. Pokok Manggis Depan Rumah :
    -hehe..ada masa, boleh je cuba2 main.. :) oo, yeke..tima kasih.. :)

    Nory Zoulkefle :
    -yang real2 kat umah memang ada 16 ekor..hihihi

    cik que :
    -sama la dik..akk pun suka..best, syok bebeno..hihi

    mazliza :
    -boleh je try sekali 2 kak.. :)

    ReplyDelete

Sponsor

Comments