Sponsor

Wednesday, 31 August 2016

Mini Segmen Blogwalking Santai Bulan Kemerdekaan

Mini Segmen Blogwalking Santai Bulan Kemerdekaan


Assalamuaalaikum.. Selamat Pagi.. :)

Harini saya nak buat 1 segmen. Iaitu Mini Segmen Blogwalking Bulan Kemerdekaan. Sambil tu juga, saya nak menggantikan senarai Bloglist Jun-Ogos 2016 ni. Kiranya siapa yang join segmen ni, saya akan pilih untuk diletakkan ke dalam bloglist saya untuk bulan September-Disember 2016 ni..

Kali ni saya tak buat segmen bloglist. Buat kelainan sikit. Tapi konsepnya sama je. Hehehe.. Kalau rasa-rasa nak tersenarai dalam bloglist saya, meh la join segmen ringkas saya ni.. Kalau penyertaan melebihi 60 blog, saya akan menyenaraikan 30 blog yang bertuah. Sekiranya tidak, kesemua blog akan terpilih untuk berada dalam senarai bloglist.

Syaratnya cukuplah mudah ya. Don't worry..

1. Bagi yang nak follow blog ni, silalah follow ye.. tiada paksaan.. Tapi bagi yang dah follow, jangan la pula UNFollow ye. hehe

2. Tepekkan Banner diatas tu, serta backlink kan kembali ke entry ni.

3. Buat tajuk ' Mini Segmen Blogwalking Santai Bulan Kemerdekaan '..


4. Publishkan entry then letakkan link betul un saya buat semakan ye.


Jom la join.. Tarikh akhir 31 ogos 2016 ni ye..

17 comments:

  1. join....
    http://najwazahid94.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  2. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  3. https://belogs.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  4. salam..join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  5. Singgah BW and join..
    http://www.kennymerligal.com/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. Izinkan saya menyokong Segmen Dear .

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    Jemput singgah naa :)

    ReplyDelete
  7. lokman join...
    http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenalan

    Saya join =)

    http://masturanasarudin.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  9. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-bulan.html

    ReplyDelete
  10. join jugak

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/08/mini-segment-blogwalking-santai.html

    ReplyDelete
  11. Saya joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  12. saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..
    Join :)

    http://nam-comel.blogspot.my/2016/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, saya join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  15. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  16. http://gadis-krayon.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-santai-bulan.html

    ReplyDelete
  17. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/mini-segmen-blogwalking-bulan.html

    ReplyDelete

Comments