18 Cpuv Baru

Sunday, 12 October 2014

Assalamualaikum.. Selamat pagi..

Harini awal menjenguk blog.. Awal menghadap laptop.. Sebabnya Zahra bangun awal. Then dah tido pun balik. Mamanya tak boleh nak tido dah. Jadi menghadap la laptop ni dengan harapan dapatlah terjah kawan-kawan sikit.

Harini buka akaun nuffnang. Saja nak tengok ada cpuv masuk ke, atau ada berapa yang dah di kreditkan. Sekali terkejut tengok banyak yang masuk. Haritu total 10 yang on going. Pagi ni kira jadi 18 dah yang on going.

Alhamdulillah..

Makin membara jiwa ni nak update blog.. tapi bila tengok anak bagi hint macam tak kasi hadap laptop, blurr je rasanya.. dah jadi mak orang ni memang kena korban masa.. kan?






pertama kali tengok cpuv melekat sebanyak ni.. kata kak ina benda ni bermasalah eh.. xpelah.. janji buat kita happy kn.. hihihi.. :p

mekasih nuffnang.. ;-)

16 comments

  1. best ni, kena check jugak nuffnang sendiri:)

    ReplyDelete
  2. Ada gak yg ckp iklan spam.. Tapi tak kesahla kan, sekurang2nya berkobar sikit nak berblog tgk cpuv berderet.. Hikhik! Tahniah dear!^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  3. Wah....bestnya membara nk update blog ble tgk cpuv berderetkan?

    ReplyDelete
  4. Itula pelik kan berdouble2 ni

    ReplyDelete
  5. Banyakkan, blog saya pun begitu. Rezeki drpd nuffnang!

    ReplyDelete
  6. Wah banyaknye. Tahniah. Tiey singgah malam sambil menabung kat Proton.
    Jemput singgah : Banyaknya Ongoing Iklan Nuffnang

    ReplyDelete
  7. 18 tuuu..banyak! Tahniahhh. :)

    ReplyDelete
  8. a’aa.sama mcm nuff ciksu jga.
    mcm pelik je.

    ReplyDelete
  9. Sama la lately nie ramai blogger dpt cpuv berderet2 mimie.. tp ada sesetengah tue mcm mandul jer..huhuhu

    ReplyDelete