Monday, 22 September 2014

Sample Free

assalamualaikum..

*entry autopublish*

entry ni sesuai tuk kaum perempuan kut. sebab apa yang dishare adalah keperluan tuk kaum wanita.. sorry kaum lelaki. hikhik


saya kalau dah takde kerja, mula la godek itu ini. bila ada request tuk dapatkan sample free, of course la isi. benda free kan? siapa yang taknak.

jenama ni memang tak pernah try pun. benda ni saya dapat 2minggu lepas kut. lupa la. time tu saya dah balik ipoh dah. yang saya ingat benda ni sampai kebetulan time tu saya bersiap nak pergi checkup..

ada yang nak kan sample free ni?? isi form kat sini ye.. >> Libresse Malaysia <<

14 comments:

  1. yaya pun suka request smple free ni . hehe
    jom support segmen yaya http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  2. tenkiuuuuuuuuu...
    dah isi dahhh..

    tunggu penuh debaran ni..haha..

    ReplyDelete
  3. sama la bab2 free ni suka... hehhehe

    ReplyDelete
  4. Ana de dapat gak. Tp time tu, ana gi karnival ape ntah. Hihi. Best pe dapat sample2 camni.xD

    ReplyDelete
  5. Elya pernah pkai yg purple ..
    But now pakai jenam bio seleza . Selesa sikit . Senggugut pun xde . Alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. Kwan AA kata libresse ni best tp AA tetap suka cloth pad.selesa sangat2.

    ReplyDelete
  7. Ayu dah pnah req beberapa tahun sudh..

    ReplyDelete
  8. Akak mmg guna brand nie....murah dan selesa...

    ReplyDelete

Sponsor

Comments