Thursday, 25 September 2014

Hadiah Pengomen Tegar

Assalamualaikum..

Tak tahu nak update macam mana. Rasa macam dah lama tak menulis kat blog. Hihihi 
Cerita pasal pengalaman bersalin dah buat dalam word. Tapi tak habis karang lagi. Buat sikit sikit takut memori nanti ingat ingat lupa. Hehe

Ok la, update dulu story ni ye..



Update by phone.. Jadi dapat buat entry simple je.. Mekasih husna.. Akk dah terima hadiah ni 2 hari lepas kalau tak silap.. :)

Bertambah koleksi brooch sedia ada..

Kawan kawan boleh la terjah blog husna ye.. ;-)


11 comments:

  1. Tahniah. Xsbr nk baca pengalaman mimie..

    ReplyDelete
  2. Tahniah dapat hadiah tu. Rezeki lepas bersalin yea.

    ReplyDelete
  3. tahniah buat sis..

    ReplyDelete
  4. Congratulation for all blogger...

    Salam sukses

    ReplyDelete
  5. Tahniah mimie rezeki lps brsalin

    ReplyDelete
  6. ok lah tu update gune fon dari takde...
    xsbr tggu entry penglaman mimie tuu...
    pape pon tahniah

    ReplyDelete
  7. Seronoknya dapat gift walaupun cuma brooch tp sentimental value dia yg kita appreciate

    ReplyDelete

Sponsor

Comments