Review : Sesi Bergambar Selepas Nikah

Assalamualaikum, selamat pagi..
autopublish.

maaf la kalau saya xberapa nak letak sangat gambar kat blog. bila dah jadi wife ni, segala yang kita buat kena la dengan izin suami kan.. takut pula nanti en.suami mara letak gambar kat blog banyak-banyak.. :(

kat fb saya letak juga.. tapi slow-slow ye.. sebab baru nak majlis belah lelaki..



baru nak start panas punggung-menggediks... ;)

22 ulasan

  1. Tahniah kak mimie..Sama cantik sama padan.

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. Semoga kekal hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  3. mimie memang suka merah kan.. terang jek.. ~

    ReplyDelete
  4. tahniah...selamat pengantin baru mimie..

    ReplyDelete
  5. hehe good to see you are happy kak ^^

    ReplyDelete
  6. tahniah.. selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  7. happynya akk .. haha .. mcm comel jer .. hee

    ReplyDelete
  8. Selamat Penggantin Baru is ucapkan kepada Mimie. :)
    Sekali imbas nampak macam Dato' Siti Nurhaliza... hmmmm

    iskandarx.com
    www.iskandarx.com.my

    ReplyDelete
  9. comelnyaaa mimie dah jadi isteri orang ;)

    ReplyDelete
  10. tahniah mimie :) moga bahagia ke akhir hayat~

    ReplyDelete
  11. Teringin pulak nak kawin. Hahaha.

    ReplyDelete
  12. selamat pengantin baru, Mimie...
    moga sentiasa bahagia hingga ke syurga..
    insyaAllah..

    ReplyDelete
  13. Nice girl. Semoga kekal sampai akhirnya. =)

    ReplyDelete
  14. kaler maroon lagi...cantiknya....

    ReplyDelete
  15. sama la.. kena selalu bringat
    nak update blog dengan gambar pelbagai kena dengan izin kan.. gitu la... kena selalu beringat iye...

    ReplyDelete
  16. comei... itu sudah kwajipan.. nak taip entry pribadi wajib mnta izin...

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan....tahniah...

    ReplyDelete
  18. cntiknya pelamin
    pengantin tersipul malu
    selamat pengantin baru mimie

    ReplyDelete
  19. Btul...nk ltak gmbr pon pk seribu kali bila tkar status kn.hihihi

    ReplyDelete