Jumaat, 6 Oktober 2017

Nasi Kerabu

9:55 PG 2 Comments

Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Korang dah breakfast ke tu? Makan apa pagi ni?
Kita ni tak tahu dah nak sarapan apa. haha.. nak makan pun pening dah kan..
Sebenarnya terbayangkan Nasi Kerabu ni.. Sedapnyaaa la haii..

Isnin, 2 Oktober 2017

Khamis, 28 September 2017

Segmen Follow Meng-Follow

8:00 PG 6 Comments

Segmen Follow Meng-Follow


Assalamualaikum.. Hai readers!

Harini rasa macam nak buat segmen santai-santai la.. Jom la korang join sama.. Nak cuba mengaktifkan balik blog ni.. Dah pakai domain, pastu senyap sunyi takmo update blog, sayang la kan..
Harini kita aktif bersegmen dulu ehhhh.. In Shaa Allah next kita buat giveaway pula.. Plan ni kena ambik masa betul-betul. Takut nanti bercelaru.

Giveaway Paling Gedik

2:55 PG 3 Comments

Assalamualaikum.. Hai readers!
Pagi ni memang awal mengupdate blog. Kisahnya terjaga awal pagi. Ada kerja perlu diselesaikan. Dah tu, godek-godek blog, cari mood nak join la apa yang boleh.. Mana la tahu ada rezeki yang melekat ke kan..
Sambil-sambil tu kita support la kawan yang anjurkan giveaway ni.. ye dok?