Isnin, 13 Mac 2017

Kuning @ Jaundis

12:13 PG 1 Comments

Kuning @ Jaundis


Assalamualaikum. Selamat malam.  Terasa nak share sesuatu kat blog ni sebagai kenangan. Mana tahu bila anak soleh mama besar nanti, blog ni masih ada, boleh baca kisah masa kecik kan. Dulu cerita pasal kalak, ni share pulak cerita pasal adik.

Ahad, 12 Mac 2017

Kisah Anak : Zhareef Starting Meniarap!

12:17 PG 3 Comments

Kisah Anak : Zhareef Starting Meniarap!


Assalamualaikum. Hai readers. Malam ni nak post 1 entry tentang anak soleh saya ni. Rasa macam happy sangat-sangat. Rasa macam teruja sekejap walaupun anak soleh ni,  2nd baby.

Sabtu, 11 Mac 2017

Sabarlah Selagi Mampu.

10:50 PG 3 Comments

Sabarlah Selagi Mampu.


Assalamualaikum. Selamat Pagi. Stressnya dah berapa hari tak update blog. "Update blog je pun, buat apa nak stress ".. Stress la, sebab blog ni best. Tempat berkongsi cerita. Sekalipun takde orang nak baca, tapi 1 kepuasan bila dapat luahkan.

Isnin, 6 Mac 2017

Reward Untuk Diri Sendiri - Feb'2017

8:37 PG 7 Comments


Reward Untuk Diri Sendiri - Feb'2017


Assalamualaikum. Hai readers.. Reward untuk diri sendiri? Ehh. Betul la kan, sometimes kita perlu juga reward sesuatu untuk diri sendiri kan? Tak kan nak tunggu duit berjuta-juta, baru nak reward sesuatu kan untuk happy kan diri. Tak kan juga nak tunggu orang bagi sesuatu, baru la rasa happy tu nak muncul dalam diri kan?