Showing posts with label YLEO. Show all posts
Showing posts with label YLEO. Show all posts

Monday, 24 September 2018

YLEO Membantu Dalam Kehidupan Seharian Dan Kegunaan Seisi Keluarga!

7:10 am 36 Comments

YLEO Membantu Dalam Kehidupan Seharian Dan Kegunaan Seisi Keluarga!


Hai semua.. Untuk harini kita nak berkongsi sedikit tentang YLEO. Apa itu YLEO? YLEO ialah Young Living Essential Oil. Rasanya ramai juga yang dah tahu tentang ni kan? Mungkin ada yang dah pernah tengok dah macam mana rupa YLEO ni kan? 

Apa yang boleh kita kongsikan disini, ramaiiiiiii yang dah berjinak jinak menggunakan YLEO untuk kehidupan seharian. Sebab apa? Sebab kelebihan yang dimilik oleh YLEO sendiri. 
Mungkin ada yang tahu sikit sikit je info mengenainya kan? Jadi harini, kita nak kongsikanlah info lain yang mungkin ada antara kawan kawan belum tahu. 

Mungkin ada yang berminat nak mencuba YLEO ni, tapi rasa was-was. Jom kita terokai kegunaan basic eo yang ada :-

🌿Lavender- mudah utk tidur,lebih tenang,lebam & luka kecil
🌿lemon- detoks, batuk, selesema & turunkan suhu
🌿panaway- melegakan sakit sendi & badan.
🌿frankincense-meningkatkan immune badan
🌿thieves- batuk & elakkan jangkitan
🌿digize- penghadaman & sembelit
🌿stressaway- melegakan stress
🌿purification- menyelesaikan masalah bau busuk, mengecutkan jerawat & masalah bau badan
🌿rc- selesema & batuk
🌿copaiba- sakit gigi , lebam , benjol
🌿peppermint-sakit kepala, migrain & fokus








Untuk harini, kita nak share tentang Premium Starter Kit (PSK) by young living essential oil. 

First aid kit sekeluarga..
Kenapa sekeluarga??
Sbb semua EO dalam PSK ialah essential oil basic kegunaan harian.

Nampak tak, betapa pentingnya kena miliki YLEO ni? Dari anak kecil sehingga la ke ibu ayah perlu guna YLEO ni mengikut masalah yang dihadapi. 

Mungkin ada yang nak tahu, berapa harganya kan? Harga yang ditawarkan ialah RM713 harga yang sangat berbaloi termasuk skali diffuser + yleo membership.

Kenapa diffuser yleo??
🌿tak panas
🌿tahan lasak
🌿lampu tidur
🌿dpt manfaat dr EO

Ada kelebihan yang tersendiri dengan diffuser YLEO ni kan. 

Mungkin ada yang rasa, RM713 ni mahal kan? Nak tahu tak, ada promosi tau untuk bulan ni. 
Pembelian dengan code *Mimi2018* akan dapat free eo pouch bag + free 10ml eo blend tau. Berbaloi ke tidak?

Promo september!!
🌷extra free gift
-diffuser bag
-car clip diffuser
-nasal inhaler
-botol roller
🌷support group yg superb
🌷free consultation
🌷peluang menjana pendapatan


Takde ke yang harga set bajet??
Ohhh ada.. Tapi kan.. Beli set bajet dengan full set ni, sangat berbaloi beli full set tau. Sebab, harga bajet ni tak complete dapat EO nya tau. Kiranya kalau beli set bajet nanti EO nya kena beli asing. 
So rugi pulak kan?

Agak agak macam mana? Perlu tak YLEO ni untuk kehidupan seharian kengkawan? Atau ada yang dah plan nak beli, tapi tak tahu dengan siapa nak beli. 
Haaa, apa kata korang boleh beli dengan Puan Siti Rahmah. Boleh follow ig nya 

@rahmah2287 
@rahmah2287
@rahmah2287

Atau untuk lebih mudah dan cepat :

Whatsapp ☎️0176626152
Jangan lupa, inform sekali code Mimi2018 Untuk dapatkan gift ye. 


Sebelum terlupa, selain dari Essential Oil, yleo ada juga product lain seperti savvy mineral makeup, thieves range ,kidscents range, baby seedling product & lain lain. Kalau rasa-rasa nak buat pembelian sekali, boleh la risik risik harga dengan cikmah tu ye. 


Sponsor

Comments