Showing posts with label Toys. Show all posts
Showing posts with label Toys. Show all posts

Tuesday, 27 February 2018

Hasil Shopping Di Shopee!!

2:53 pm 12 Comments

Hasil Shopping Di Shopee!!


Assalamualaikum! Hi readers.
Sebelum ni kita ada share kan pasal pencarian yang popular di shopee? Ada baca tak? Ada baca tak yang kita share tu? Kalau tak baca lagi, meh la singgah baca. Bukan susah pun. Suruh baca je. Tapi kalau malas, meh baca je yang kita nak share kan ni. 

Hasil dari situ, kita pun dah tersumbangkan sedikit peratusan pembelian di shopee. Maklumlah, mana boleh tahan kalau sekadar nak tengok je kan? Mesti tangan tu gatal je nak beli sesuatu. 

Sebenarnya dah niat nak belikan gift untuk budak 2 orang ni. Tak sangka, tercapai jugak hajat tu. Ada rezeki sikit, tunaikan niat tu. Bila dah jadi mak budak ni, perkara biasa la kan asik nak shopping barang anak je kan. Tapi apa yang nak dibeli tu kena buat penilaian dulu. Tak boleh nak main bedal beli je.



Sebenarnya niat nak belikan pillow elephant ni lama dah. Dari Zhareef belum berumur 1tahun lagi. Pending punya pending akhir nya beli jugak. Gara gara membelek Shopee ni la. Sebelum ni tengok di Instagram. Tapi harga macam mahal sikit. 

Kalau ditanya berapa harga untuk 2 biji pillow elephant ni RM63.46 macam tu la. Kebetulan ada voucer nak ditebus, jadi tambah la duit sikit. Rezeki budak budak ni haaa.. 




Macam biasa la, pilihan zara tentunya warna pink. Untuk Zhareef mula berkenan warna biru. Pastu macam berkenan warna merah. Pastu maksu dorang kata ambik warna kuning la. So, pilih aje la kaler kuning. 

Erm.. lepas ni takde dah kut Shopping toys tuk bebudak. Kasi can kat mama pulak nak menyopping ehhh.. Tapi nak beli apa ehhh?? 

Sponsor

Comments