Showing posts with label Pixy. Show all posts
Showing posts with label Pixy. Show all posts

Thursday, 5 December 2013

Pemenang Saguhati Pixy Beauty !

1:47 pm 38 Comments
Assalamualaikum, selamat petang..

cerita semalam. balik kerja lewat. sebab petang tu jumpa kawan. kawan blogger merangkap kawan sekolah 1 kelas masa form 6. haa, panjang huraiannya kan. siapa lagi kalau bukan cik min maya. eheemm..

ehh, panjang mukadimah kan. tajuk lain, intro lain. biasalah tu kan?

balik tu sampai umah. macam biasa duk rehat jap tengok tv sambil layan 'Playboy itu suami aku'.. ehh, bukan suami saya tau..  :P  tapi suami afina..  :P
sekali boleh pula tak perasan ada bungkusan pos laju kat sebelah. hehehe.. lama juga baru perasan..

sekali tengok nama sendiri. terkejut. sebab bungkusan besar.



pastu tanya kat adik, dari mana ni eh?? actually pihak pixy ada email semalam. dia cakap barang tu sampai dalam tempoh 1week. so tak rasa la barang tu kan. pastu rasa-rasa macam besar je barangnya. tengok bungkusan pun tahu.

sekali buka. .


ada beg & sampul surat.. ingatkan kut-kut la ada cheque dalam tu.. hehehehe



ni la rupa beg tu.. kaler pink gitu.. nak tahu isi dalamnya apa??


ada 7 barang dalam beg comel tu.. :) oohh, hadiah saya dah sampai.. hehe


bagi lagi jelas.. ni la hadiah-hadiahnya.. :) syukur alhamdulillah.. semua ni rezeki. saya pun tak sangka terpilih diantara Top 33.

bukti saya mendapat hadiah saguhati itu..


haa, nampak kan muka saya yang hujung kiri bawah tu.. ;)

thank's for Pixy sebab sudi pilih saya diantara mereka-mereka yang lain.. masa dapat tahu menang ni, dorang umumkan masa saya kawin.. so ni reward sebagai hadiah kawin la ye.. 
^_*

ni la kali pertama saya join contest kat fb.. dan kali pertama juga menang.. hehe.. pasni boleh la try lagi.. :P

Sponsor

Comments