Memaparkan catatan dengan label Lazada Contest. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lazada Contest. Papar semua catatan

Rabu, 31 Mei 2017

Resepi Bubur Lambuk Juadah Istimewa Di Bulan Puasa

11:32 PG 1 Comments

Resepi Bubur Lambuk Juadah Istimewa Di Bulan Puasa


Assalamualaikum.. Selamat Pagi semua.. Salam 5 Ramadan buat semua. Alhamdulillah sehingga ke hari ini diberi kekuatan dalam berpuasa meskipun bfeedkan adik zhareef.
Bercerita mengenai bulan puasa ni, apa menu korang yang best-best? Mai la share.. 
Kadang kadang pening pikir menu ni kan? Yela, tekak berpuasa ni bila berbuka nakkan sesuatu yang simple-simple, tapi mengenyangkan. Betul tak?

Khamis, 23 Mac 2017

Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5

11:26 PG 8 Comments

Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Harini saya nak berkongsi sedikit info mengenai Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5 pada 22-24 March yang dianjurkan sendiri oleh pihak Lazada. Rata-rata ramai diantara kita kenal dengan laman web yang terkenal untuk membeli belah secara online ni kan? Saya sendiri secara jujurnya la, suka juga membeli dengan Lazada. Boleh dikatakan, banyak dah barang yang dibeli disana. Dan setakat ni juga, kepuasan membeli dengan Lazada tu ada.


Jumaat, 1 April 2016

4th Birthday Lazada : 10 Barangan Yang Ingin Dimiliki Sempena 4th Birthday LAZADA!

5:15 PTG 10 Comments
Assalamualaikum.. Hai readers!..

10 Barangan Yang Ingin Dimiliki Sempena 4th Birthday LAZADA!

Dengar-dengar LAZADA ada menganjurkan satu contest buat para blogger sempena 4th birthday LAZADA ni. Dan hadiah yang bakal dimenangi pun menarik. Boleh mencecah sehingga RM500!! Ok.. Teruja tak? Kalau saya tentunya teruja.. Mana la tahu kan, sekadar mencuba ni ada rezeki. Boleh juga duit tu dibelanjakan beli apa yang diinginkan.


Haaa, Sempena 4th birthday lazada ni, kita boleh senaraikan dalam 10 BARANG yang diinginkan!.. Kalau diikutkan 10 barang tu macam tak cukup je kan? Tapi takpe, jomlah kita senaraikan 10 BARANG PENTING yang diidamkan tu. =)