Showing posts with label Huggies. Show all posts
Showing posts with label Huggies. Show all posts

Monday, 24 December 2018

Huggies Dry Pants Dengan 5 Kali Ganda Penyerapan Terbaik.

11:16 pm 44 Comments
Huggies Dry Pants Dengan 5 Kali Ganda Penyerapan Terbaik.

Hi readers tersayang..
Jom kita bersembang sikit. Bila kita bakal menjadi ibu dan ayah buat kali pertama, apa agaknya yang kita akan risaukan?

Dan.. Nak tanya juga la kan lagi lagi kengkawan yang dah bergelar ibu dan ayah ni..
Ada tak perkara penting yang sentiasa menjadi kerisauan dalam diri? 
Mesti ada kan? Mustahil takde. Lagi-lagi kalau anak tu masih kecil. Belum pandai berkomunikasi sepenuhnya kan?

Perasan tak, bila kita bakal menimang cahaya mata buat kali pertama, bila mana kita perlu membeli barang keperluan, mesti kita akan membuat pilihan, sehinggakan ke lampin pakai buang pun, kita akan pening pikir lampin pakai buang jenama apa yang terbaik untuk digunakan untuk anak yang bakal lahir tu kan?

Sejujurnya la.. 
Masa bakal dapat anak pertama dulu kan, kita memang mencari cari tau, lampin pakai buang mana yang terbaik. Walaupun bakal anak tak guna lagi, kita kena bijak pilih. Sebab? Baby ni kan kulitnya sensitif. So, nak elakkan dari perkara tak diingini, perlulah kita bijak memilih. 

Dan hari ini, kita nak share dengan semua pembaca la, tentang lampin pakai buang dari Huggies iaitu Huggies Dry Pants. Rupanya ramai ibubapa di luar sana menjadikan Huggies Dry Pants ni sebagai pilihan untuk anak mereka.

Jom kita ketahui lagi, kenapa Huggies Dry Pants menjadi pilihan.


- Huggies Dry Pants menjadi pilihan kerana mempunyai kadar serapan yang baik dan pantas. Ini kerana, ia mempunyai 1000 lubang mikro pantas serap yang membantu dalam kawalan serapan yang menyeluruh ketika digunapakai.

Lihatlah bagaimana pantasnya Huggies Dry Pants menyerap basahan berbanding lampin pakai buang jenama biasa di pasaran di dalam video di bawah:





- 5-way comfort fit yang ada pada Huggies juga membuatkan ia mempunyai regangan yang lebih baik serta keanjalan pada pinggang dan celah kelangkang bayi di mana ia tidak mudah bocor dan terlucut.

- Huggies dikatakan mempunyai lapisan yang lembut, dalam membantu mengawal masalah kulit yang sensitif. Kulit bayi tidak mudah melecet walaupun dipakai di dalam tempoh masa yang lama.


- Penyerapan terbaik. Lapik Bertekstur Lembut menyerap air kencing dengan cepat untuk mengekalkan kulit bayi sentiasa bersih dan kering. Ini dapat membantu anak kecil dalam mendapatkan keadaan yang selesa serta membantu anak mendapatkan tidur yang lena pada waktu malam.

- Dilengkapi penunjuk kebasahan untuk membantu anda menentukan bilakah masa untuk menukar lampin. Bagi ibu yang kali pertama mendapat cahaya mata, ini dapat membantu anda untuk 'set time' bilakah waktu perlunya membuat pertukaran lampin anak anda.
Menunjukkan tahap tampungan kebasahan lampin, khas untuk kanak-kanak lelaki. Warna corak akan berubah dari kuning ke biru apabila bayi anda membuang air kecil; ini menunjukkan mungkin masa untuk menukar lampin*.

*Simpan di tempat yang dingin dan kering. Keadaan tempat penyimpanan yang tidak sesuai boleh menyebabkan penanda tampungan berubah ke biru sebelum digunakan.

- Daya penyerapan 2 kali ganda. Sememangnya ia menjadi pilihan untuk ibubapa. Demi mendapatkan keselesaan anak anda. 


Jangan risau, Huggies Dry Pants menyediakan lampin pakai buang dari size Newborn hingga size Xxl. Ini memudahkan anda untuk membuat pembelian dari permulaan untuk penggunaan kepada seawal bayi anda dilahirkan. 



Mungkin ada ibubapa agak keliru berkaitan dengan saiz yang bersesuaian untuk anak-anak. Boleh juga dapatkan saiz berdasarkan berat badan mereka secara anggaran. Contohnya :
- Size M : 6-12kg
- Size L : 9-14kg
- Size XL : 12-17kg
- Size XXL : 15-25kg

Kenapa perlunya Huggies Dry Pants sebagai pilihan anda?
Ini kerana, ia telah diuji secara klinikal, Teknologi pengekalan kekeringan dan pengudaraan lampin Huggies® telah terbukti secara klinikal++ dapat membantu mengelakkan ruam lampin atau dermatitis.
++Akin et al, Dermatologi Pediatrik, 2001.

Jom Dapatkan Huggies Dry Pants dari http://bit.ly/2LgcBwt sekarang.

Sponsor

Comments