Showing posts with label Hadiah TOP Komentar. Show all posts
Showing posts with label Hadiah TOP Komentar. Show all posts

Saturday, 5 March 2016

Hadiah Top Komentar Nov. & Dis 2015

2:00 pm 8 Comments
Assalamualaikum.. Hai readers..

Walaupun cerita dah basi, tetap juga nak tempek dalam blog. Yela, kata blog ni diari kan, so kena juga la catit kan?

Ceritanya dapatlah hadiah ni dari blog sis Azhafizah.. Sebagai top komentar bulan nov. & dis 2015.. alhamdulillah.. rezeki..


Friday, 14 November 2014

Hadiah Sebagai Top Komentar Oktober 2014

2:00 pm 21 Comments
Assalamualaikum.. Selamat petang..

Alhamdulillah.. Rezeki berblog. Yang ni saya terima dari blog +Azhafizah Md Nor . Maaflah ye, saya risau juga nanti orang kata berblog sebab nak hadiah je. Sedangkan diri sendiri tak bagi pun pada orang..

Kat ipoh ni je la saya dapat puas berblog. Tu pun curi curi time nyusukan zahra. Time bagi zahra tido tak pun time berkesempatan.

Thursday, 25 September 2014

Hadiah Pengomen Tegar

8:26 pm 11 Comments
Assalamualaikum..

Tak tahu nak update macam mana. Rasa macam dah lama tak menulis kat blog. Hihihi 
Cerita pasal pengalaman bersalin dah buat dalam word. Tapi tak habis karang lagi. Buat sikit sikit takut memori nanti ingat ingat lupa. Hehe

Ok la, update dulu story ni ye..



Update by phone.. Jadi dapat buat entry simple je.. Mekasih husna.. Akk dah terima hadiah ni 2 hari lepas kalau tak silap.. :)

Bertambah koleksi brooch sedia ada..

Kawan kawan boleh la terjah blog husna ye.. ;-)


Monday, 8 September 2014

Hadiah Sebagai TOP Komentar

9:00 am 14 Comments
assalamualaikum.. selamat pagi..

ni cerita last week.. dapat hari jumaat kut. lupa la.. nak buat entry asik la tertangguh.. maaf ye si pemberi.. :)


terima dari +Dunia sebenar Shida sebagai salah seorang top komentar di blog beliau untuk bulan Julai..

terima kasih awak.. nanti balik gemas boleh la tampal FM ni kat sana.. :)

Tuesday, 2 September 2014

Hadiah Sebagai Pengomen Tegar

9:00 am 44 Comments
Assalamualaikum.. Salam 1 Malaysia

Alhamdulillah.. sekarang saya dah berada di ipoh.. menunggu hari permata hati yang bakal dilahirkan ni. Sementara ada masa ni, insyaAllah jika diberi keizinan, saya akan cuba merajinkan diri terjah kawan-kawan semua ya.

Mana-mana update yang boleh diupdate, saya akan buat secepat yang boleh.. hehe..

Hadiah ni saya terima selama 2 bulan berturut. Dari blog kak fuzamusa.blogspot.com

Maaf la ye, takut nanti orang ingat saya ni suka caras hak orang pula.. bukan niat macam tu. Saya sebenarnya kadang tu BW pakai fon. Jadi bila pakai fon ni tak perasan sangat banyak mana kita tinggalkan komen. Sebab syok duk dalam 1 blog tu, tinggal jejak then next-next ke entry yang lain..

Monday, 25 August 2014

Hadiah Sebagai Pengomen Tegar

10:00 am 15 Comments

assalamualaikum..

ni cerita dah basi sebenarnya.. dah bape bulan berlalu pun.. T_____T
rasanya cerita bulan 4 ke bulan 5 ntah. lupa dah.. masa ni kak farah a.k.a +mrs. secretary pos hadiah ni. saya bagi alamat di ipoh. sebabnya baru pindah gemas. jadi tak tahu macam mana keadaan kat sini.

so bila pos kat ipoh, bulan 6 dah penghujung baru balik sana. pastu ambik bawa ke gemas ni. pastu penyakit malas dah datang, langsung tak update pun kat blog. tapi ada inform kat kak farah kan kak.. nak whatapps takde nombor fon la pula.. hehe

actually saya suka je masuk blog kak farah ni. best. ngan kisah dia berjalan sana sini tu yang syok nak baca tu. rugi tau kalau tak kenal dengan kak farah ni. dia peramah orangnya.. :)

so kalau nak kenal ngan kak farah, terjahlah blog beliau ye.. ^_^

Thursday, 6 March 2014

Hadiah Sebagai TOP Komentar

3:51 pm 17 Comments
Assalamualaikum & selamat petang semua.

erm, update cerita pasal lain pula la.. nanti asik cite pasal baby, takut ada yang jemu pula.. ada je cite pasal baby lagi yang saya nak share.. nanti saya share ye.. :)

harap kawan-kawan tak jemu la baca blog saya ni, walaupun adakala saya tak balas kunjung pun kat blog awak-awak semua.. kepala asik pening je.. nanti malam ke, saya share pasal baby lagi ye.. :)


sebelum saya terlupa, baik saya buat entry ni.. haritu punya cerita. saya sebagai salah seorang TOP Komentar di blog kak ena.. bukan kerana hadiah semata-mata ye. kadang kalau saya dah ralit dengan 1 blog tu, saya terjah je habis-habis. senang. sebab saya kadang tak dapat nak terjah selalu.

ni la hadiah yang saya dapat. comel keychain tu.. :) mekasih kak ena.. :)



ohh, ya.. untuk TOP komentar saya yang last year tu, dah ada. cuma sekarang ni sy balik je dah kepenatan. pastu xleh nak hadap benda tu. tu yang tak terpos2 lagi tu.. minta maaf ye. insyaallah minggu ni juga saya poskan..

Sunday, 22 September 2013

Hadiah Sebagai Top Komentar

8:17 pm 50 Comments
Assalamualaikum .. hai semua..

actually hadiah ni dah terima 2 hari yang lepas. tapi tak sempat nak buat entry. bz. maaf ye kak ena. takut kak ena tertanya-tanya pula hadiah dari kak ena ni sampai ke x.



huhuhu.. masa penghantar kurier ni datang, tak terfikir pun akan dapat hadiah. yela, terlupa sekajap pasal hal ni. masa buka tu baru perasan. :)

hadiah dari kak ena ni comel tau. cute sangat. terima kasih kak ena. 


see, comel x hadiah tu?? cute kan? tima kasih lagi sekali kak ena. saya suka baca blog kak ena. entry yang simple & menarik. nak-nak kak ena rajin join event. cite pasal umar & umairah.

lagi sekali, terima kasih pada kak ena atas hadiah ni.



notacinta : patut la sehari sebelum dapat hadiah ni tapak tangan kanan bukan kemain kuat gatalnya. rupanya nak dapat sesuatu. :)

Sponsor

Comments