:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Feedmilk. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Feedmilk. Papar semua catatan

Rabu, 16 Ogos 2017

Zikir Dan Doa Untuk Memperbanyakkan Susu Ibu

Zikir Dan Doa Untuk Memperbanyakkan Susu Ibu

Assalamualaikum.. Selamat Pagi mommy!

Ambil la ni.. Simpan ni bebaik tau. Saya nak semua ibu menyusu di Malaysia boleh menyusukan anaknya tanpa susu formula!

Selasa, 18 Julai 2017

Feedmilk Lover!

Feedmilk Lover!


Assalamualaikum..
Sekarang ni dah terjatuh hati, terjatuh chintaaa pulak dengan produk keluaran Feedmilk ni tau. Seriuss.. Dulu kan masa kenal Feedmilk ni masa zara 6bulan kut camtu. Kiranya masa tu baby lagi. Sekarang ni zara dah masuk 2tahun 10bulan dah. Masa tu orang dok tag kat Instagram la kisahnya. Memula macam.. apa bendaaaa la Feedmilk ni. Kemahen orang dok menggila main tag tag ni.

Selasa, 9 Mei 2017

Official Agent Feedmilk & Femilac


Official Agent Feedmilk & Femilac


Assalamualaikum.. selamat petang kengkawan.. 

Jumaat, 12 Februari 2016

Layla Nursing Jubah Dari FEEDMILK


Assalamualaikum.. Hai readers..

Hukhuk.. Nak menaip ni dalam keadaan takde mood. Tapi nak share juga.. So, kena juga la taip kan.. Karang blog bersawang pula.. Takleh nak layan sangat mood kemalasan ni. Karang menjadi-jadi..

Haaaa, 

Jumaat, 8 Januari 2016

SALE MENGEJUT DI FEEDMILK!!

Assalamualaikum.. hai readers!..


Story tuk Ibu/Mama/Mommy/Mak ehhh, yang seangkatan dengannya la.. Kut la ada yang tak tahu, so, kita tolong promote la ye. Ni bukan entry berbayar ye.. cuma excited tengok SALE yang FEEDMILK buat! kalau si ayah terbaca nak suprise belikan tuk wife pun okay.. suweeet sangat tau. hihi



Teruja sebab dah lama dok tunggu saat ni. Teringin sangat nak beli baju di FEEDMILK ni, tapi sebab sebelum ni $$$ tak mengizinkan, so pasrah!... hihi..



Alhamdulillah.. dah grab 1 baju kejap ni tadi. Baju yang mana? nanti kita review kat sini ye.. hihi.. Cuma nak war-war kan, FEEDMILK buat sale untuk 2 hari ni ye. 2HARI SAHAJA. 8-9 JANUARI 2016 ni je..



cepat terjah web feedmilk. karang melepas pula. Tadi saya dah pilih 1 baju ni. Tapi saiz yang saya nak dah habis. mujur pilihan kedua ada saiz.. hihi..