Showing posts with label Dr.Beau Serum Vitamin E. Show all posts
Showing posts with label Dr.Beau Serum Vitamin E. Show all posts

Wednesday, 27 February 2019

Serum DR. BEAU, Serum Terbaik Untuk Mengatasi Masalah Jerawat Dan Jeragat.

11:27 am 28 Comments
Masalah Jerawat Dan Jeragat Sering Menghantui Diri?

Hai readers.. 
Siapa kat sini susah sangat nak jaga muka? 
Rasa macam lecehnyaaaa nak kena pakai itu, nak kena tepek ini.. Rasa rimas je..
Haaa, sama la tu dengan kita. Kadang tu rasa macam rimas nak tepek macam macam kat muka ni. Rasa macam kan best, pakai 1 produk je muka terus elok cantik. Tak gitu? Punyalah tinggi impian, tapi malasss je nak usaha kan bunyinya tu.

Sebenarnya kalau nak cerita pasal Serum ni, kita sangat jarang nak pakai serum. Sebab apa? Konon-konon dok pikir pakai krim muka je dah cukup boleh cover segala masalah kat muka tu. Tapi rupanya tidak. Salah tanggapan tu. 
Then masalah lain, pernah gunakan serum, tiba-tiba kulit tak serasi pulak. Then naik jerawat yang besar dan merah-merah tu.
Seriau tengok muka sendiri okay. Start tu la kita kena berhati-hati untuk memilih produk muka terutama sekali serum.



DR. BEAU Serum Vitamin E

Ntah macam mana secara tak sengaja, tergerak hati nak cuba serum vitamin E DR.Beau ni. Tengok ramai juga yang dah pakai. Nampak best je produk ni. Nampak macam nak gunakan pun mudah, tak perlu risau kulit akan menjadi masalah lain sebab Serum ni fungsinya nak membantu masalah kulit yang kita hadapi.



Jom kita kenali dulu Serum Vitamin E Dr. Beau ni.

Telah mula diperkenalkan pada tahun 2015 dan lebih 300,000 botol telah terjual. Diperbuat dari ekstrak herba-herba semulajadi dan dirumus khas oleh kilang tempatan. Produk keluaran bumiputera ini diyakini halal dan bukan berbentuk bahan kimia berbahaya.

Adunan berkualiti premium adalah dari formulasi bioteknologi terkini yang menggunakan teknologi pemprosesan penyulingan molekul dan pengekstrakan superkiritial yang disahkan dan dijamin selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.



Kulit Berminyak Dan Muka Berjerawat.

Sebenarnya mungkin ada kawan kawan yang sedia maklum,kan. Selepas menjalani operation haritu, kita mengalami masalah kulit berminyak. Alhamdulillah ianya dapat diatasi dengan mengunakan pencuci muka yang bersesuai. Namun, ianya tetap berminyak, cuma tidaklah begitu ketara. 

Tapi rasa tak best la bila bangun pagi, muka berminyak. Siapa alami masalah macam tu juga?
Okay macam ni. Kita ni kan kita nak testing la gitu, okay ke tidak serum ni digunakan pada waktu malam dan juga siang. Ternyata okay sangat tau. Bila pakai waktu malam, bangun pagi muka elok je lembut. Takde pun nampak macam makin bertambah berminyak. Elok je dia. 
Bila gunapakai waktu siang pun sama. Yela, waktu siang kan banyak aktiviti nak dibuat. Walaupun duduk rumah, kerja mengemas, memasak nak kena buat. 

Bila pakai waktu pagi selepas mandi, kita biarkan je. Sampai la tiba waktu nak masak. Selalu bila duduk dapur ni kan panas. Muka berminyak. Tapi bila kita gunakan tak pulak muka berminyak. Still kekal seperti biasa. Tu yang best tu. Pakai waktu malam okay, pakai waktu siang pun okay. Depend pada individu la kan. Sebab kita semua kulit muka berbeza-beza. 

Mungkin ada yang nak tahu, apakah isi kandungan serum ni kan? Antaranya ialah :


Vitamin E 

Rosehip Oil


Argan Oil

Almond Oil

Apricot Kernel Oil

Wheat Germ Oil

Evening Primrose Oil

Cara Penggunaan Yang Mudah.




Bersihkan muka terlebih dahulu. 
- Ambil 1 butir softgel serum dan koyakkan bahagian atas. Boleh letakkan ditapak tangan terlebih dahulu, atau titikkan dibahagian muka dikehendaki.
- Sapu rata ke bahagian muka. 

Nota : 1 softgel serum ni boleh guna 2x tau. Nampak je kecik. Selalu 1 butir ni saya gunakan untuk pagi dan juga malam. 

Serum ni nampak macam oily sikit. Tapi jangan risau, sebab dia cepat meresap ke dalam kulit ye. Macam kalau nak pakai mekap selepas menggunakan serum ni boleh. Pastikan ianya meresap ke kulit terlebih dahulu.

Menjadi Pilihan Selebriti

Mungkin ada yang tak tahu Dr.Beau Serum Vitamin C ni menjadi pilihan para selebriti terkenal juga tau. Haaa, bukan calang calang orang yang menggunakannya. So, nampak tak betapa bestnya serum ni. Jom tengok siapa yang menggunakan serum ni. 

Haaa, sebelum terlupa.. Serum ni sesuai untuk lelaki juga tau. Bukan je orang perempuan je yang perlu jaga kecantikan wajah, tapi orang lelaki pun kenal ambil berat aspek penjagaan wajah kan..









Testimoni Pengguna

Sebelum terlupa, kita share sikit antara testimoni pengguna yang lain juga ye. Antara mereka-mereka yang dah berjaya dalam mengatasi masalah mereka. 






Haaa, korang mesti nak tahu juga, kat mana nak dapatkan maklumat penuh untuk serum vitamin E yang best ni kan? Ni maklumat yang korang boleh terjah ya.



WEBSITE : 

FaceBook : 
drbeau malaysia

Instagram : 

PHONE : 
0169633443

Sponsor

Comments