Memaparkan catatan dengan label Contest. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Contest. Papar semua catatan

Ahad, 11 Jun 2017

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

11:06 PG 4 Comments

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO


Assalamualaikum.. Selamat Pagi..
Harini bersiaran pagi. hehe.. Ambik mood sebenarnya nak menghapdet blog ni. Kena cari masa yang bersesuaian kan.

Pagi ni sambil terjah menerjah sempatlah terjumpa 1 giveaway ni. Rasa macam menarik je.. So nak try la. Mana nak tahu kut-kut menang ke,kan.. hihi..
Nak-nak pula tengok banner yang cantik ni haaaa. Lagi la jatuh hati nak join giveaway ni sama. 

Mana tahu, kut-kut di Bulan Ramadan kali ni Allah berikan rezeki yang lebih kan?


Khamis, 23 Mac 2017

Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5

11:26 PG 8 Comments

Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Harini saya nak berkongsi sedikit info mengenai Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5 pada 22-24 March yang dianjurkan sendiri oleh pihak Lazada. Rata-rata ramai diantara kita kenal dengan laman web yang terkenal untuk membeli belah secara online ni kan? Saya sendiri secara jujurnya la, suka juga membeli dengan Lazada. Boleh dikatakan, banyak dah barang yang dibeli disana. Dan setakat ni juga, kepuasan membeli dengan Lazada tu ada.


Rabu, 1 Julai 2015

Blogger Contest Riang Ria Raya : Gopro 4 dan Duit Raya RM400

11:28 PG 6 Comments
assalamualaikum.. selamat pagi isnin semua..

haiii.. ehhh, dengar dengar LAZADA tengah mengadakan CONTEST RIA RAYA okeh.. hadiahnya pun... bukan kemain menarik!.. Hebat okeh.. rugi pula tak mencuba nasib. mana tahu ada rezeki kan??

Nak tahu apa hadiahnya?? meh sini meh kita bagitahu ye..


Senarai Hadiah : 

Tempat Pertama  : Gopro 4
Tempat Kedua      : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga      : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50


Menarikkan?? Rugikan kalau tak join sama?? Terasa rugiiiiiiiii sangat tau..

Okeh.. mesti peningkan nak tahu macam mana agaknya cara nak men'join'kan diri? meh baca seterusnya meh..

+ Cara penyertaan :
  1. Buka page RIANG RIA RAYA LAZADA 2015 : http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/ 
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam page tersebut sebagai persiapan raya, tak kisah la dari barangan dapur atau koleksi baju raya. Jumlah barang mestilah 3 atau lebih. (Pilihan sebagai cadangan barangan yang boleh dibeli untuk persiapan raya)
  3. Copy link url product/barang dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada Malaysia (optional) 
  6. Tajuk Post/Entry terpulang pada masing-masing, boleh gunakan apa-apa tajuk mengenai persiapan raya, supaya dapat menarik minat pembaca (Tajuk sebelum ni ditukar atas permintaan peserta, supaya lebih natural - peserta yang dah guna tajuk sebelum ni masih dianggap peserta)
  7. Letakkan banner dan caption di bawah  dalam post


Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :



Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 





------------------------------------------------------------------

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST 

Dan sekarang tibalah masanya untuk saya pilih apakah barangan yang saya inginkan sebagai pelengkap hari raya ni.. meh kita buat checklist meh.. hihi


wishlist yang pertama ialah baju kurung dari Maribeli Butik Jasmine. Kenapa pilihan saya ini? Pada pandangan saya baju ni nampak ekslusif dengan kerawang yang terhasil..
RM 175.00



wishlist yang kedua saya ialah Modern Jubah untuk En.suami. Wow.. nampak kemas sangat jubah modern ni kan. Dan harga yang ditawarkan juga menarik.
RM 159.20


wishlist yang ketiga ialah Blue lans Women's Rose Golden Stainless Steel Strap Watch.. Wow.. Woow.. Nampak ekslusif gitu kan? Harga yang ditawarkan pun menarik sempena RIAN RIA RAYA - JUALAN TERHEBAT !!
RM 15.40


haaaaaaaaaaa.. yang ni memang dah lama sangat idamkan ni.. nak sangat letak barang anak dara ni kat Multifunctional Wardrobe ni.. adoiyaiiii.. kalau laaaa dapat ni..  memang mengemas sesaja barang anak dara sorang ni. harga pun mampu milik sekarang ni tau. 
hanya RM 53.00 !!!




wishlist yang terakhir ialah Portable Mini Sewing Machine.. adoiyaiiii.. napa la awak comel sangat.. teringin je nak beli tau.. if ada rezeki, nak sangat miliki awak tau.. hihi.. harga pun menarik buat masa sekarang ni. hanya RM 49.89

ok la.. setakat ni, ni la yang saya inginkan.. hihi.. kalaulah ada rezeki.. Amin.. hehehe..

okay la.. tarikh akhir penyertaan 30 Jun 15 ye.. insyaAllah 1 Julai 15 akan tahu keputusannya.. if tak berjaya, gudluck buat kawan-kawan yang lain. :)







Khamis, 5 Disember 2013

Pemenang Saguhati Pixy Beauty !

1:47 PTG 38 Comments
Assalamualaikum, selamat petang..

cerita semalam. balik kerja lewat. sebab petang tu jumpa kawan. kawan blogger merangkap kawan sekolah 1 kelas masa form 6. haa, panjang huraiannya kan. siapa lagi kalau bukan cik min maya. eheemm..

ehh, panjang mukadimah kan. tajuk lain, intro lain. biasalah tu kan?

balik tu sampai umah. macam biasa duk rehat jap tengok tv sambil layan 'Playboy itu suami aku'.. ehh, bukan suami saya tau..  :P  tapi suami afina..  :P
sekali boleh pula tak perasan ada bungkusan pos laju kat sebelah. hehehe.. lama juga baru perasan..

sekali tengok nama sendiri. terkejut. sebab bungkusan besar.



pastu tanya kat adik, dari mana ni eh?? actually pihak pixy ada email semalam. dia cakap barang tu sampai dalam tempoh 1week. so tak rasa la barang tu kan. pastu rasa-rasa macam besar je barangnya. tengok bungkusan pun tahu.

sekali buka. .


ada beg & sampul surat.. ingatkan kut-kut la ada cheque dalam tu.. hehehehe



ni la rupa beg tu.. kaler pink gitu.. nak tahu isi dalamnya apa??


ada 7 barang dalam beg comel tu.. :) oohh, hadiah saya dah sampai.. hehe


bagi lagi jelas.. ni la hadiah-hadiahnya.. :) syukur alhamdulillah.. semua ni rezeki. saya pun tak sangka terpilih diantara Top 33.

bukti saya mendapat hadiah saguhati itu..


haa, nampak kan muka saya yang hujung kiri bawah tu.. ;)

thank's for Pixy sebab sudi pilih saya diantara mereka-mereka yang lain.. masa dapat tahu menang ni, dorang umumkan masa saya kawin.. so ni reward sebagai hadiah kawin la ye.. 
^_*

ni la kali pertama saya join contest kat fb.. dan kali pertama juga menang.. hehe.. pasni boleh la try lagi.. :P