Showing posts with label Bloglist Cinta Itu Indah. Show all posts
Showing posts with label Bloglist Cinta Itu Indah. Show all posts

Monday, 18 September 2017

BLOGLIST OGOS - DISEMBER 2017

8:00 am 2 Comments


BLOGLIST OGOS - DISEMBER 2017

Assalamualaikum.. Hi readers!..

Semenjak 2 menjak ni rasa macam busy ya amat. Macam tak cukup je sehari 24jam tu. Seriusssss, tak cukup! Nak-nak bila dah ada anak 2 orang ni. Keletihan, kekalutan, semuaaanya cukup!

Ada masa 2-2 meragam. Memang pening kepala oiii..

Monday, 7 August 2017

Pencarian Bloglist OGOS 2017

10:13 am 38 Comments

Pencarian Bloglist OGOS 2017 

Assalamualaikum.. Selamat Pagi..
Pagi ni tergerak hati pulak nak buat segmen bloglist.. Ehhh, pencarian bloglist baru. Last buat rombakan bloglist ni tahun lepas. haha.. Masa tu belum bersalinkan Zhareef lagi rasanya. So, dah lebih 6 bulan pun kan.. Apa kata kita cari kengkawan baru yang aktif..
Eleehh, tuan rumah sendiri pun tak aktif mana kan. kekeke..

Sunday, 5 June 2016

Bloglist JUN-OGOS 2016 Blog Cinta Itu Indah

8:18 am 28 Comments
Assalamualaikum... Morning!..

Sekejap je kita dah melangkah ke bulan JUN 2016 kan. Allah.. Lagi beberapa hari je juga kita bakal menyambut ramadan. 

Pada hari ini, saya nak buat rombakan sikit untuk bloglist saya. Sebab saya tengok, bloglist yang ada tu, ada beberapa blogger yang tidak aktif. Ada yang 4 bulan tak aktif. 5bulan tak aktif.

Jadi.. Dengan kelapangan yang ada ni. Saya nak menjemput kawan-kawan yang sudi menjadi bloglist saya. Dengan harapan, blog biarlah sentiasa aktif ya.. 
Yang tak aktif, saya takkan letakkan dalam list.



Sponsor

Comments