Showing posts with label Birthday Zahra. Show all posts
Showing posts with label Birthday Zahra. Show all posts

Tuesday, 6 October 2015

Throwback : Zahra and Daddy birthday

9:41 am 14 Comments
Assalammualaikum.. Hai readers..

Ni kes malas nak update awal awal. Mood kelaut sangat. So jadilah entry throwback ye. At least ada juga kenangannya kat sini. Nanti zara dah besar, dah pandai belek internet, kut kut terbaca blog cabuk mamanya ni, mesti happy kan.. Tu pun kalau google masih lagi berfungsi dengan baik. Haha..

Terus ke ceritanya la ye.. Kisah ni masa ddy zara hantar kami balik ipoh 19 sept. 2015. Besday zara 18 sept. 2015. Jadi kalau nak beli kek awal awal pun sapa nak perabikan, kan.. Jadinya saya plan beli kat ipoh je la. Boleh kongsi rezeki dengan family sekali. Besday ddy zara 12 sept. Selang 6 hari je.. Jadi suprisekan sekali ddy zara la.


Kalau nak suprisekan zara dia tak paham pape pun.. Belikan kek je. Tu je yang saya mampu nak suprisekan dengan masa yang suntuk. Nak pergi makan makan tempat yang best, tak mampu pula. Jadi potong kek je la eh.. At least besday pertama zara, dia ada kenangan. Hee
Itu pun dah buat saya happy sangat.. Nilai bersama lebih penting bagi saya, kek yang dibeli pun kek biasa je.. Takde nak secret recipe ke apa.


Akan datang, zara dah besar sikit, mesti best kalau nak celebrate besday dia. Setakat potong kek je pun.. Takde la nak berparti bagai.. Untungnya la hai anak zaman sekarang.. Mama ni tak pernah pun dibuat potong kek harijadi. Kalau potong kek bukan pada harijadi tu selalu sangat la.. Haha..


Moga Allah merahmati keluarga kecil saya.. Amen..

Sponsor

Comments