Oktober 2021

Saturday, 2 October 2021


 

Oktober 2021

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Oktober dah. Berbaki 2 bulan je lagi nak habis tahun kan..

Rasa macam takde apa yang menarik dalam life ni. Nak pulak hidup zaman Covid ni. So nothing special mana la. Haha.. Duduk terkurung dalam rumah selebihnya..


Takde la peluang nak berjalan sana sini sebebasnya. Takpe, sikit je lagi. In shaa Allah kita semua akan bebas seperti sediakala kan?


Walaupun bukan mudah, in Shaa Allah. Kita kena yakin kan? 


9 comments

  1. yaaa. kejap jaa masa berlalu. nnti mesti janggal nak sebut 2022. hehe
    home insurance
    belanja
    lesen memandu

    ReplyDelete
  2. Hai kakk . sokayy , kita slow slow hadap norma baru ni okay ? :)

    ReplyDelete
  3. dah masuk november baru baca. hehe. Dah boleh rentas negeri sekarang. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. Your article is very informative. I have read it and like it very much. thanks for sharing I'll come to your website again, it's great.
    룰렛사이트탑

    ReplyDelete
  5. Hi there, I simply hopped over in your website by way of StumbleUpon. Now not one thing I’d typically learn, but I favored your emotions none the less. Thank you for making something worth reading. 먹튀검증업체

    ReplyDelete
  6. It's too bad to check your article late. I wonder what it would be if we met a little faster. I want to exchange a little more, but please visit my site majorsite and leave a message!!

    ReplyDelete