Pencarian Bloglist Setengah Tahun 2021

Friday, 18 June 2021

 


Hi semua..

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Sekian lama cik mimi rasa tak pegang laptop, baru harini berkesempatan. Busy memang busy. Dengan PDPR yang belum berakhir lagi tu..

Actually, cik mimi sebenarnya nak aktifkan balik blog ni. Selalu memang update (bila ada kesempatan) by phone je.. Now dah dapat on laptop ni, cik mimi plan nak buat rombakan bloglist balik. Sungguh dah bertangguh-tangguh dah.

Kalau ada yang sudi join, cik mimi harap dapat la korang join..

Syaratnya senang je.

Kalau ada yang nak buat entri, cik mimi lagi galakkan. Sebab mungkin readers lain boleh tahu kan..

Kalau taknak pun takpe. Takde paksaan. Just letak link blog korang yang aktif dekat bawah ni ye.


Dan lagi satu, kalau ada yang belum follow IG cik mimi, jom follow each other. hihihi


Okay, tu sahaja.. Kalau ramai yang dah nampak blog ni, in shaa Allah cik mimi ingat macam nak buat mini giveaway la.. doakan ye.. ;)


Tarikh akhir : 25 Jun 2021

28 comments

  1. morning mimi......kak mieja done follow ig mimi

    ReplyDelete
  2. gee dah buat entri

    http://www.zianaeunos.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    ReplyDelete
  3. Nina join. Dh follow ig @ninvhmd

    https://ciksukataip.blogspot.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Insyaallah. Jika ada kesempatan, saya akan sertai.

    ReplyDelete
  5. Saya join ye http://sovitamin.com/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021/

    ReplyDelete
  6. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    ReplyDelete
  7. kita support awak...

    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    ReplyDelete
  8. Wahhh... Mcm menarikk. Sbb boleh sebarkan lagi blog2 rkn yg lain kan

    ReplyDelete
  9. As join, jemput follow blog dan IG as ya :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    ReplyDelete
  10. Ok.. ada masa nanti kite juin.. hehe

    ReplyDelete
  11. lama jugak tak join GA2 mcm nie..

    ReplyDelete
  12. teringin nak bertukar2 blog list dgn mimi. cuma maaf x sempat nak buat entri... nanti abe kie follow IG mimi deh? Thank you in advance.

    www.zukidin.com
    IG: abamkie

    ReplyDelete
  13. AO join!

    salam ukhwah ^_^

    https://www.alienoren.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan.Insyallah, harap ade kesempatan untuk join.jemput singgah blog akak yer😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.Sempat jugak join bersegmen.Ni link akak 😊.
      https://syuderis.blogspot.com/2021/06/pencarian-bloglist-syamimi.html

      Delete
  15. InsyaAllah.. kalau sempat boleh Kak Sue join juga nanti..

    ReplyDelete
  16. Saya join juga :)

    https://dindamaisarra.blogspot.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    ReplyDelete
  17. Bagus ada segmen macam ni. Selamat bersegmen buat semua. Salam kenal dari www.anasuhana.com.

    ReplyDelete
  18. Bertahun tak join GA...good luck!

    ReplyDelete
  19. Bagus! sis support, dah follow mimi so tolong add my blog in your list pls https://www.sunshinekelly.com/

    ReplyDelete
  20. Nice effort.Shad dah lama tak update blog, nak aktif aktif semula jugak ni..

    ReplyDelete
  21. join last minute hehe

    https://www.farhanajafri.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    ReplyDelete
  22. Naim join. moga ada rezeki hehe

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    ReplyDelete
  23. https://www.adianiez.com/

    nanti kita exchange link ekk :)

    ReplyDelete
  24. xsempat join pulak ^_^

    dtg singgah tgk mimi..

    ReplyDelete
  25. arrk, tak smpat nak join hohoho
    anyway sape2 free dtg sini ya, saya baru buat blog https://gudnyte.com/blog/

    ReplyDelete