BATA NEW COMFIT Active Walk collection

Wednesday, 7 April 2021


 
BATA NEW COMFIT Active Walk collection

Malam ni sempat la cik mimi godek godek email. Disebabkan zhareef mengadap fon main game, so wasap pun mama nya terpaksa respone by website. 

Disebabkan bulan ni adalah bulan kelahiran cik mimi, so pihak Bata hantar la katalog ni. Sebab cik mimi pengguna setia kasut Bata, jadi cik mimi jadi la ahli sekali. Bukan la kerap membeli pun. Tapi dari kecik memang pengguna setia kasut Bata ni. Dah serasi dengan kaki orang kata. 



Bila tengok design kasut Bata ni ada yang berkenan juga dihati. Tapi bulan 1 haritu cik mimi baru je beli. So, kita mampu tengok je la. Lagipun dah berumur 30an ni, cik mimi dah tak heran dah bab kasut tinggi semua dah. Pakai je kasut sandal simple simple biasa aje..




Selain kasut, kat Bata pun ada juga jual barangan lelaki,so tak rugi la sambil nak tunggu isteri shopping, cik suami pun boleh shopping sama kan.. Ni bukan iklan berbayar ye. Just cik mimi nak share je. Mana tahu ada yang tengah nak cari kasut baru tu kan.. So boleh la terjah.


1 comment

  1. cantik betul kasut bata 😍 nak gi usha kat shopee la haha

    ReplyDelete