Flashback : Senarai Lagu Majlis Perkahwinan

Wednesday, 17 March 2021

 Flashback : Senarai Lagu Majlis Perkahwinan



Hai semua..
Alang-alang berkesempatan mengadap blog ni, cik mimi saja la tengok, apa je carian yang sentiasa ada di list sidebar tu.
Salah satu yang cik mimi perasan tentang carian lagu majlis perkahwinan ni.

Masuk sahaja tahun 2020, kita semua terima ujian yang sangat hebat kan?
Majlis kawen pun hanya boleh dibuat sekadar majlis nikah.
Kalau ada pelepasan buat kenduri pun, just kenduri kecik kecilan sahaja.
Tak boleh ada jemputan yang ramai kan?

Doa-doa moga virus covid ni boleh berakhir.
Walaupun orang kata kita semua takkan kembali kepada kehidupan seperti yang lalu, moga-moga kita semua boleh bergerak bebas kan?

Okay la, kalau ada sesiapa yang nak cari senarai lagu-lagu yang bersesuai tuk majlis perkahwinan, boleh klik senarai lagu majlis perkahwinan.

Kalau kengkawan semua ada yang tak pernah dengar, senang je.
Buat je carian di youtube okay.

Alaaa, tak yah tunggu kenduri kawen tiba pun kengkawan boleh dengar lagu lagu kawen yang best ni okay..

Selamat mendengar =)


3 comments

  1. www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
    MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

    ReplyDelete
  2. www.foodpackagingkl.com/Food packaging wholesales, Plastic food container, Cooler Bag, Ziplock Bag, Seal Bag and etc..

    ReplyDelete