Personalized Fashion Mask By Bestsub!

Hai, Assalamualaikum semua..
Macam mana situasi PKPB korang semua..
Kat tempat cik mimi semalam, ewahhh, meriah pulak orang kat luar sana tu.
Maybe ada yang balik kampung kan. 
Yang mana boleh rentas daerah tu..

Cik mimi macam biasa la. Hujung minggu mesti keluar. Cari barang.
Barang rumah then topup barang niaga sekali. 
Kepuasan tu lain bila diri sendiri yang pergi membeli.

Kalau dulu, even dah boleh keluar berdua pun, still risau dengan keselamatan diri bila dekat luar sana.
Segala langkah keselamatan cuba di praktikkan. Kesihatan perlu dijaga. Takmo sakit sakit dah. Cukup la sekali merasa dah..

Then baru baru ni, mask cik mimi habis.
Bukan taknak beli stok. Biasa la jenis pakai buang ni kan..
Berapa banyak nak kena beli.
Then cik mimi ambil langkah beli mask yang macam ni. 



Kenapa pilihan cik mimi mask jenis kain macam ni? 
Sebab, ianya mudah dicuci. So kalau kata dah pakai tu seharian, balik boleh cuci. Then dah kering, boleh pakai balik.
Ianya diperbuat daripada kain. Lembut dan selesa bila digunakan.. 

Filter Mask

But don't worry. Even mask ni daripada kain, ianya disediakan dengan filternya sekali tau. Filter tu boleh la digunakan untuk tempoh 2 minggu macam tu. 
Mudah kan..

Yang penting bila dah guna tu, rasa selamat je. 
Dari segi penyangkutnya pula, sekiranya korang jenis muka kecik macam cik mimi ni, ada diberikan sekali ear straps yang mudah untuk di adjust. 
Sekiranya korang pakai sedang elok size tu, so tak perlu nak adjust dah. Just sangkut je pada telinga. 


Sekiranya korang buat pembelian, korang akan dapat satu set siap filter dan juga ear straps tau. Filter tu akan diberikan 2 keping. 

Mask Kain

Erm.. Apa lagi yang best dengan mask ni? Korang boleh buat design korang sendiri kalau korang nak tau. Haa, best ke tidak????
Macam cik mimi grab je corak design yang ada. Lagipun dah cik mimi berkenan yang ada, pilih dan bayar. Nak cepat dan malaaaas nak pening kepala pikir design. Biasa la cik mimi ni kan. Nak mudah dan cepat gitu. Hihihi



Untuk zhareef tu cik mimi pilih corak kartun macam tu. Then asik la sebut nak topeng fire.. Seronok dia bila cik mimi bagi mask tu. 


Cik mimi grab 4 helai terus tau. 3 size dewasa, 1 size kanak kanak. Even kanak kanak still tak boleh masuk pasaraya lagi, cik mimi still standby incase anak anak kena guna juga mybe nak keluar ke klinik ke apa.. Ingat, selagi covid belum terhapus semuanya, kena tingkatkan penjagaan keselamatan diri okeh.

Nama Mask


Oppss, sebelum terlupa!
Selain dari korang boleh pilih design corak, korang pun boleh letak nama pada mask korang ye. 
So takde la nanti tertukar ke, bergado kata ambik hak orang ke.  Haaa, gitu..
Best betul kan boleh letak nama.
Macam mak mak nak hadiahkan tuk anak. Maybe corak sama semua. Tapi boleh letak nama untuk elakkan pergaduhan.










Design mask


Erm.. Bila mana 'Abah Din' bagitahu semalam, dah boleh rentas negeri, dah boleh ada kebebasan sikit dari PKP-PKPB now PKPP, so jangan lupa okeh, still pakai mask bila korang keluar ke tempat awam.
Nak nak sekarang musim doyan ni, haaa, korang confirm lupa diri kan nak jaga diri tu..

Ingat okeh. Mencegah lebih baik dari merawat. Take care yourself ye semua. 😍

Sebelum terlupa, cik mimi nak share kan dekat mana boleh beli mask macam ni..

Check us out on Lazada OR Shopee NOW: 
Lazada: https://bit.ly/Lazadabestsubmask
Shopee: https://bit.ly/Shopeebestsubmask
Contact us now :  www.wasap.my/60199858151



Psst : Cik mimi order dekat shopee je. Mudah kan.. Kotang pun suka shopping kat shopee kan? 😉








18 ulasan

  1. Nice la mask ni.. Banyak corak lawa2

    ReplyDelete
  2. design cantik jugak best sebab boleh letak nama. harga pun okay. affordable

    ReplyDelete
  3. Elok pulak tengah cari mask. Stock mask sendiri nak surut. Nak beli mask macam nie pulak. Mudah je, balik terus cuci..

    ReplyDelete
  4. Oh so lovely. I love this kinda fashion mask. The funny mouth designs are groovy.

    ReplyDelete
  5. Cantiknya mask dia. Nampak comfortable. Yang bestnye untuk budak tu siap adjustable

    ReplyDelete
  6. Ena pon ada masak cmni tapi custom die buat besar tak suai muka ena kecik. Hehe.suka jenis kain senang basuh kan. Jimat kos.

    ReplyDelete
  7. Wahh cantik lah mask yang ada gambar mulut tu wakakak mesti kalau orang tengok gelak jer hehehe best juga ada mask macam ni pelbagai warna dan rekaan menarik dan nampak berkualiti hehehe bagus....

    ReplyDelete
  8. alahai comelnye design. baru la best ada corak2..bosan dah pakai mask pakai buang tu hahaha

    ReplyDelete
  9. wah comel! macam best je pakai mask corak2 macam ni. nak beli satu lah. barulah bergaya :)

    ReplyDelete
  10. Alahaii comelnyaaa...camne laa gaya pakai mask yang gambo emoji bibir tu ek hahahaha aje di gelak dek orang hahahaha

    ReplyDelete
  11. Comel lah yang kids tu....nak order untuk anak nanti

    ReplyDelete
  12. Cute nya mask design utk anak2 juga.. But overall mmg best tgk design2 dia ada yg kelakar kan.. Boleh la cuba beli nnt

    ReplyDelete
  13. Wah sangaymt comel.. yg mask bendera malaysia tu cantek sgt hehehe

    ReplyDelete
  14. Cantik semua design dia.. Bgus dibagi air filter dan strap tu.. Takyah beli lain2. .sekrg wajib pakai mask kan

    ReplyDelete
  15. Ahhh cantiknyaa semua design jadi rambang mata pulak nak dptkan semua llgi sekarang keluar kena pakai mask kan :)

    ReplyDelete
  16. Uishhhh... rambang mata dibuatnya masa tengok designs yang semuanya menarik belaka... bagus juga kan, boleh basuh... husband saya pun suka pakai mask yang jenis kain... will definitely check it out later... thanks for sharing ya...

    ReplyDelete
  17. wah! mask boleh custom ikut kesukaan kita. nice ni. quality dia pun nampak not bad and siap ada filter lagi. Senang ada mask yang washable macm ni. tak yah beli mask pakai buang byk2.

    ReplyDelete
  18. cantik-cantik designnya...berkenan pulak tengok..tak adalah kosong je selalu kan

    ReplyDelete