Jom Dapatkan Maklumat dan Tips Kesihatan

Hai, Assalamualaikum semua..


Harini cik mimi nak share sikit la tentang 1 website yang mana kita semua boleh jadikan rujukan untuk dapatkan Tips Kesihatan. Mana mana orang pun, kalau dengar pasal Tips Kesihatan ni, memang akan ambil tahu kan.. Dekat website ni kan, kita boleh dapatkan informasi berkenaan penyakit, jenis rawatan dan yang paling best sekali mestilah sebab ada banyak tips untuk gaya hidup sihat.

Haaaa, suka tak, suka tak? 

Cik mimi dah masuk website tu tau. Best la.. Sebab apa tau? Sebab penulisannya yang santai, mudah difahami dan kalau ada terma perubatan pun akan diterangkan secara ringkas. Si tak rasa macam 1 tekanan yang berat bila membaca..

Selain tu kan, korang pun boleh print artikel yang ada. Mana la tahu, korang nak share pada family kan. Jadikan ianya seperti buku. Kan mudah kalau mak ayah nak tumpang membaca sekali. 

Kalau korang nak dapatkan apa apa info, jangan lupa tau website ni. Terjah okeh. 😉👌


9 ulasan

  1. Terima kasih kongsi Mimi.. nanti nak terjah lah..

    ReplyDelete
  2. Memamgvkadang baca bab kesihatan. Bagus bila ada website macam ni

    ReplyDelete
  3. Mudah kan kalau kita nak tahu tips dan maklumat berkaitan kesihatan. Sekarang semua orang cari maklumat online sahaja

    ReplyDelete
  4. Ok nanti zaza cek web tu..biasa ada web2 gini senang nak baca dan dptkan info

    ReplyDelete
  5. baguslah adanya web ni... boleh dapat info kesihatan yang lengkap thank you Mimi

    ReplyDelete
  6. Thanks share mimi..nanti wawa nk tgokla... Byk info kesihatan ni

    ReplyDelete
  7. Bagusnya ada web macam ni. Boleh dpt info kesihatan di hujung jari je.

    ReplyDelete
  8. Suka baca pasal ilmu perubatan yang simple dan senang faham.. nk terjah sekarang

    ReplyDelete
  9. Thanks for the info, nanti sis nak check out this page also

    ReplyDelete