Keteow Kungfu


Keteow KungfuHai, Assalamualaikum readers..
Lamanya cik mimi ni tak update blog. Mood kelaut sangat. 
Nak tulis, tapi malas. Haaaaa, gitu kisahnya.
So malas menulis, tak payah share pape la kan. 

Mood malam tadi. Teringin pulak nak makan keteow kungfu. Selalu beli aje. Dok rasa orang buat lagi sedap.

Biasa la kan..
Kadang jemu airtangan sendiri..
Nak orang lain masak. Masalahnya, hari hari mood jemu makan masakan sendiri, haaaa cemanaaa..
Over pulak kalau hari hari nak makan kedai kan. 😄😄

Memandangkan semua bahan adaaaaa, so On memasak keteow kungfu..
Buat 1 mangkuk ni makan la 4 beranak. 
Dah jimat dah. 
Jimat masa nak keluar, jimat duit jugak..


Coret-coret : Dalam malas malas tu, dapat jugak 1 menu kan. 

5 ulasan

  1. Fav akak ni kueteow kungfu...nasib tak pandai kung fu je...hihi

    ReplyDelete
  2. Tak berapa makan tapi anak buah zaza sorang tu memang suka..

    ReplyDelete
  3. Jarang² cx makan kuey teow kungfu ni. Masak, apatah lagi nak buat hehhee. Cx suka makan kuey teow tapi goreng² pedas cili merah hee

    ReplyDelete
  4. Fav CR ni tapi tak pernah wat sndri. Nanti share la resepi ye

    ReplyDelete