Abadikan Kasih Sayang di Mug Exclusive dan Magnet Bergambar dari Bestsub!

Abadikan Kasih Sayang di Mug Exclusive dan Magnet Bergambar dari Bestsub! | Hai readers..
Harini cik mimi nak share sikit tentang gift. Siapa dekat sini suka terima gift?
Ehhh ada ke orang yang tak suka gift?

Ada kan.. 
Itu pun kalau asik asik korang bagi hadiah yang sama jeee untuk si penerima. Betul tak? 
Contohnya macam cik mimi sendiri la.
Kalau la tiap tahun husband hadiahkan benda sama je time birthday, mesti rasa macam tak suprise. Sebab dah boleh agak hadiah birthday setiap tahun apa kan? 

Okay,,
Harini cik mimi nak share la dekat korang semua. Kalau korang ketandusan idea, nak bagi hadiah apa untuk yang tersayang. Nak bagi isteri ke, suami ke, mak ke, ayah ke, kawan-kawan ke, tak kisah la sesiapa pun penerimanya la kan. 

Hadiah yang cik mimi suggest ni boleh je bagi pada sesiapa pun. Sebab lelaki perempuan sesuai terima hadiah macam ni. 



Mug Exclusive serta Magnet with photo. Why cik mimie suggestkan 2 bentuk gift ni? 



Sebab kalau korang bagi 2 item ni, korang boleh cetak letak gambar pilihan korang sendiri. 
Macam cik mimi, mug ni cik mimi letak gambar bersama anak anak. Why bertiga je? Sebab takde gambar 1 happy family yang okay. Laptop pulak trouble. So cari aje la gambar yang ada. Lagipun, ni pun salah 1 kenangan terindah buat cik mimi.

Dan apa yang menariknya dengan Mug cetakan ni, ianya dicetak penuh pada permukaan luar keseluruhan mug tersebut. Dan yang bestnya dari segi kekukuhan warna pada cetakan juga. Cetakan berteknologi tinggi gitu. 

Dan pemilihan cik mimi adalah dari Besthub. 

Why??

Sebab BestSub Drinkware mempunyai Sijil SGS dengan menggunakan JS Coating, yang merupakan produk yang benar-benar hebat yang korang boleh mempercayai untuk membelinya. 

Sebab lain kenapa korang kena dapatkan mug cetakan ni?

#SafeForDailyUse
#NoPinHole
#JSCoating
#SGSCertificate
#colouraccurate
#BestSubMalaysia
#WhiteMug
#GradeA



Then kenapa mesti magnet ni juga? 
Sebab magnet ni sudah tentu la letaknya di Peti Sejuk kan?
So korang akan kerap bukanya. 
Sambil nak buka korang nampak gambar tu. Korang tutup, korang nampak lagi benda tu. In shaa Allah lepas ni cik mimi nak cetak gambar dengan anak anak pulak. Seronok kan boleh tengok hari hari kenangan indah tu. 

So relevan tak hadiah yang cik mimi cadangkan pada korang ni?

Cik mimi dah tempah. Reward untuk diri sendiri sebenarnya. Bukanlah sempena apa apa pun. 
Tapi tak salah kalau nak abadi kan sesuatu kenangan tu kan? Apa salahnya gambar yang kita dah ambil cantik-cantik tu kita abadikan sebegini. 

Jom tengok contoh lain ni. Mesti korang pun berkenan sama. 





Korang pun nak juga?? Jom dapatkan dari sini..

Email:  enquiry@bestsub.my

Masa : Isnin hingga Sabtu (9am to 6pm)

Web: http://www.bestsub.my
Facebook: https://www.facebook.com/BestsubMalaysia/

Sebarang pertanyaan boleh contact :

Order - 019-9858151 (Ms. Elaine) or
Enquiry - 019-3231515 (Mr. Steven)

Alamat : BestSub Malaysia, Total Brandme Sdn Bhd

Address : 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre,
42100 Klang.

Sebelum terlupa, kalau korang nak buat pembelian juga, apa kata korang gunakan juga Gift Voucher yang cik mimi share kan ni. Dengan adanya gift voucher ni, korang dapat jimatkan sedikit pembelian. 


5 ulasan

  1. suka hadiah macam ni siap ade gamabr kita lagi..senang nak bagi hadiah dekat orang..

    ReplyDelete
  2. Cantik sgt. Nanti bolehlah buat cam gini bagi hadiah kat keluarga atau kawan2

    ReplyDelete
  3. Suka hadiah mcm ni sebab ada sentimental value

    ReplyDelete
  4. Best kan personalized gifts macam ni, i pun suka

    ReplyDelete