24 Hari Lagi Menuju Tahun 2020

24 Hari Lagi Menuju Tahun 2020Hai readers..
Rasa macam lama jugak cik mimi tak update blog kan. Sindrom malas dah datang ke, tak sempat cari idea ke, tak sempat menulis ke, tak tahu la..
Yang pasti bahan nak story banyak. Takpe, kita slow-slow ye. 

Ehhh, 
Ada ke orang baca blog cik mimi ni ye sebenarnya. Maklumlah, kengkawan yang seangkatan dengan cik mimi ramai juga yang dah pencen awal dari menulis blog. Sometime rasa rindu dengan komen-komen yang pelbagai dari kengkawan. 

cara-menjana-pendapatan-tambahan-yang-lumayan-setiap-hari-dengan-bisnes-fingo-buat-bisnis-fingo-jana-income-part-time

Kalau ikut pada tajuk tu, dalam tak sedar lebih kurang 3minggu sikit je lagi kita dah nak habis tahun 2019. Rasa macam cepatnyaaa masa berlalu.. 


Kengkawan punya azam macam mana? Untuk tahun 2019 ni? Banyak dah terlaksana ke belum? Kalau tanya cik mimi, rasa blur kejap nak pikir apa azam tahun 2019. 🧐

Untuk tahin 2019 ni rasanya macam tak ingat dah apa azam utama. Haha.. 
In shaa Allah, untuk tahun 2020 ni banyak juga azam yang dah ada dalam list. 

Tak kisah la azam tu bakal terlaksana ke tidak. Yang penting, kita ada matlamat untuk dicapai dalam kehidupan kita untuk masa akan datang....

Tak gitu? 

2 ulasan

  1. aida masih ada di sini klik blog mimi.
    selagi di update, muncul kat reading list aida, i will klik.
    azam 2020?
    aida x letak pe pe spesifik jer :)
    just want to be happier and happier and happier.

    ReplyDelete
  2. azam 2019 hmmm? tak ingat sebenarnya hahaha. tapi yang paling ingat azam nak kuruih. okayy... mungkin kena bawa ke 2020. kahkahh. sebab tak tercapai sangat. sobss

    ReplyDelete