Friday, 15 November 2019

Feedback Popia Cheese Carbonara.

Hai readers, morning.. Salam jumaat buat semua..
Alhamdulillah, semalam buat popia cheese carbonara. Sebab dah lama 'bercuti niaga' tu kan..
Ingatkan takde permintaan. Rupanya permintaan melebihi stok yang ada. Hehe..

Popia Cheese Carbonara

Semalam buat 7pack. Ngam ngam je. Tuan umah pun tak merasa. Kena buat lain. Hihihi..
cara-menjana-pendapatan-tambahan-yang-lumayan-setiap-hari-dengan-bisnes-fingo-buat-bisnis-fingo-jana-income-part-time
Alhamdulillah. Semalam ada 2 orang yang baru first time rasa popia cik mimi ni. Dan alhamdulillah feedbacknya kata sedap dan ada yang nak repeat order lagi. 



Syukur sangat. 


Next order pun dah full list. Tu pun just open dekat status wasap aje tau. Belum promote dekat group. Kalau ada extra baru open dekat group. 

Doa2 moga Allah berkati setiap inci rezeki dari apa yang cik mimi niagakan nk. 

Aamin.. 

9 comments:

  1. alhamdulillah..rezeki mimie..:)

    ReplyDelete
  2. wah jual ke.. Alhamdulillah dapat duit samlingan sikit. Popia karbonara ni mmg sedp

    ReplyDelete
  3. Tak pernah lg mkn popia carbonara. Biasa bt buh sayur.. Next time kalau ada nk bt blh la zaza cuba pulak

    ReplyDelete
  4. Menarik nie.. semoga dimurahkan rezeki selalu ya Mimi.. aamiin Ya Rabb..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Moga lepas ni makin ramai yang order.

    ReplyDelete
  6. Kalau customer repeat maknanya sedaplah. Lepas ji boleh kembangkan bisnes Mimi. Mana tahu boleh cod luar kawasan atau pos

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Sedap.. Ptg2 ni mmg menggoda sungguh la menu minum ptg.

    ReplyDelete
  8. Sedap kan buat popia cheese ni.. Menyelerakan btul kalau dapat makan.. Hehe

    ReplyDelete

Sponsor

Comments