Sunday, 18 August 2019

Giveaway-01 by Ematunz

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.





Klik gambar dibawah untuk join:




Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 


Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.







PASTE coding kat HTML post yang baru buat tadi dan publish.
Tinggalkan link entry blog tu kat ruangan komen post ini.
Tengs sudi join, tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam

Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw.

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat.

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak gambar ada di Bawal Kaca.









Update Senarai Peserta
16/08/2019, 12.00tgh malam

safenifeni 🌸 munirahmohdhasan 🌸 sweetepalhijau 🌸 vitaminkesihatansejagat 🌸 sayasukala 🌸 hayatisuki 🌸 adianiez 🌸 huhahuhajerr 🌸 atulhamid 🌸 stnrsyfh 🌸 nurainsyahirah 🌸 fiqadira 🌸 mamapipie 🌸 ciknurul23 🌸 puansyah 🌸 shikinrazali 🌸 azietaqniza 🌸 belogsjm 🌸 akukaudansesuatu 🌸 mulansahbanu 🌸 nasuhaitsmyessay 🌸 nonasani 🌸 mialiana 🌸 zianaeunos 🌸 ceriteraibu 🌸 hanimsain-delimasari 🌸 sheilaarshad 🌸 yamanaimy 🌸 mariafirdz 🌸 sheayang
Gxxd Luck uxls!
TagsGiveaway
Bawah ni lagi best!Show more
Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway
August 13, 2019

2 comments:

  1. Hai syamimisaad, tahniah kepada pemenang Giveaway-01 by Ematunz, boleh refer link: bit.ly/2Pe5GJJ untuk lihat cabutan nama pemenang. Jika ada kelapangan, jemput join giveaway-02.

    ReplyDelete

Sponsor

Comments