Saturday, 4 May 2019

RIANG RIA RAYA DENGAN SHOPEE!


RIANG RIA RAYA DENGAN SHOPEE!

Dapatkan semua keperluan Raya anda daripada platform e-dagang terkemuka di Malaysia, Shopee!

Memandangkan Hari Raya yang bakal menjelang, persediaan raya seperti membersih dan menghias rumah, memastikan kereta dalam keadaan terbaik dan keperluan harian mencukupi, dan sudah tentunya membeli baju Raya dengan fesyen terkini sudahpun bermula. Sesungguhnya Shopee mempunyai segala-galanya dari rumah dengan reka bentuk terkini, kereta dan motosikal baharu, dan barangan runcit mahupun perkakas rumah, telefon pintar, pakaian dengan label fesyen selebriti dan juga tawaran makan malam eksklusif dalam kempennya “Raya Dengan Shopee”.

Sepanjang kempen yang berlangsung dari 25 April hingga 6 Jun 2019, pengguna boleh mendapat tawaran menarik dan diskaun sehingga 80% daripada 600 jenama di Shopee Mall dan 450,000 penjual, menjadikan persiapan Raya lebih menyenangkan, menyeronokkan, dan menjimatkan kos:


● 200% pulangan tunai setiap hari pada Cashback Day dipertingkatkan setiap Isnin apabila baucar dikeluarkan pada waktu tertentu untuk membolehkan bayaran balik.   
● Shocking Sale setiap hari dengan tawaran serendah RM1 dengan kekerapan yang dinaikkan kepada lapan kali pada hari Rabu.

● Goyang Shopee memberi ganjaran Shopee Coins, jumlah baucar dan hadiah bernilai sehingga RM5 juta seperti telefon Xiaomi, vakum robotik dan kamera dengan lebih banyak peluang pada hari Jumaat.

● Shopee Live, platform pengaliran langsung untuk menawarkan pengalaman membeli-belah lebih interaktif dan menghiburkan, dan juga untuk membolehkan jenama dan penjual memaparkan produk mereka. Shopee Live berlangsung pada hari Isnin hingga Jumaat, 8.30pm dan 9.30pm, membawakan tokoh berpengaruh dan selebriti tempatan seperti Brandon Ho, Melissa Th’ng, Mark Odea, Sophia Liana, Shalma Ainaa dan Sweet Qismina.

● Shopee Quiz pada hari Isnin hingga Jumaat jam 12pm; menguji pengetahuan anda dengan menjawab lapan soalan. Pemenang akan menerima hadiah daripada habuan sehingga dua juta Shopee Coins setiap sesi.


Shopee Menyediakan Segala Keperluan Anda


Dapatkan warna-warna lipstik terbaru daripada L'Oréal, produk rambut daripada Unilever, dan produk penjagaan kulit daripada NIVEA dan Eucerin. Anda juga boleh mendapatkan kasut yang selesa dan bergaya daripada jenama seperti XES Shoes dan B.U.M Equipment sambil membeli stok Enfagrow atau Sustagen serta lampin Drypers untuk anak-anak kecil sebelum perjalanan jauh balik ke kampung. Peralatan dapur boleh dinaik taraf kepada jenama paling laris seperti


Kuali tidak lekat klasik Tefal, dan rasmikan penggunaannya dengan bahan-bahan daripada Nestle untuk membuat kuih muih Raya yang lazat. Hadiahkan ahli keluarga tersayang dengan HONOR 20 Lite, telefon pintar terkini eksklusif di Shopee; naik tarafkan komputer ibu bapa anda dengan aksesori daripada TMT supaya mereka dapat berhubung dengan anda sentiasa; atau gantikan mentol lampu datuk nenek anda yang terbakar dengan perkakas dan aksesori MR DIY.

Untuk merayakan pelancaran kedai rasmi Isetan di Shopee, gedung Jepun ini akan membawakan pelbagai produk daripada jenama terkenal kepada pengguna Shopee termasuk Naraya, Note Cosmetics, dan Jean Perry. Seramai 500 pengguna pertama akan mendapat potongan harga 20% dengan perbelanjaan minimum RM50 apabila mereka menggunakan kod ISETANRY.

Memudahkan Iftar Pada Bulan Puasa ini :


● Coffee Bean & Tea Leaf: Potongan harga sehingga 47% untuk minuman semasa Shocking Sale dari hari Isnin hingga Jumaat bermula 16 Mei 2019. Baucar hanya boleh digunakan di Lembah Klang kecuali Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.
● Kenny Rogers Roasters: Diskaun sehingga 40% untuk Creamy i-Yam set makanan keluarga dari 6 Mei 2019.
● Tawaran Bufet: Diskaun 30% di Hotel Maya Kuala Lumpur, diskaun 20% di The Boulevard Hotel Kuala Lumpur dan potongan harga sebanyak RM20 di Royale Chulan Seremban.

Rumahku Syurgaku

Ceriakan Raya anda dengan rumah baharu yang dibina oleh pemaju hartanah terkenal S P Setia. Dengan harga yang bermula dari RM262,000 ke atas, S P Setia menawarkan pangsapuri, rumah teres dua tingkat dan rumah superlink yang sedia didiami di Shopee.

Pelanggan hanya perlu membayar yuran tempahan RM688 untuk rumah kediaman pilihan mereka sebelum mengunjungi galeri jualan untuk menyempurnakan proses pembelian. Dengan pembayaran yuran tempahan ini, pelanggan dijamin bahawa unit yang ditempah mereka akan diperuntukkan di bawah nama mereka. Lapan pelanggan pertama yang berjaya membeli rumah dari kedai rasmi S P Setia di Shopee berpeluang untuk menerima rebat sehingga 25% dan baucar Shopee bernilai RM3,888, dan juga kit rumah bernilai RM5,000.


Shopee Jual Kereta & Motosikal


Tempah sebuah kereta Honda, Toyota, BMW, Ford, Hyundai, Mazda atau Mitsubishi, dan juga motosikal dari Shopee AutoMall. Shopee AutoMall membolehkan pengguna membeli pelbagai jenis kereta dan motosikal daripada superbike hingga kereta hibrid dan kenderaan utiliti sukan (SUV) untuk keluarga. Pengguna akan mendapat tawaran eksklusif hanya daripada Shopee, termasuk yuran tempahan serendah RM1, kadar faedah lebih rendah 1.81% setiap tahun, rebat, hadiah percuma dan aksesori tambahan serta diskaun sehingga 29% untuk motosikal apabila membeli kenderaan melalui Shopee AutoMall. Untuk maklumat lanjut tentang tawaran ini, cari ‘AutoMall’ di Shopee.

Bergaya Dengan Baju Raya Jenama Selebriti


Rasai keseronokan menarik perhatian orang ramai apabila anda mengenakan mekap, memakai baju Raya yang cantik atau memperlihatkan wajah yang berseri dengan keanggunan produk menggunakan label selebriti nama-nama terkenal seperti Datin Hajah Fouziah Gous, Ifa Raziah, Fynn Jamal, Nana Mahazan, Irma Hasmie, Nazeera Sardi, Tyra Kamaruzzaman dan Dayang Areeda. Kunjungi kedai rasmi mereka di Shopee Celebrity Squad untuk menikmati tawaran promosi Raya yang ditawarkan.

Manfaat Rakan Kerjasama


● Maybank: Pengguna Kad Maybank Visa Signature akan menikmati 10% pulangan tunai Shopee Coins apabila membeli-belah di Shopee sepanjang tempoh kempen Raya.
● Visa (Rakan Kad Premier Rasmi): Diskaun RM15 dengan perbelanjaan minimum RM150 pada hari-hari tertentu.
● Muslim Pro: 200 pelanggan yang pertama akan mendapat Langganan Premium Sepanjang Hayat bernilai RM114.90 untuk hanya RM1.
● MaxMoney: Berbelanja dan dapatkan sehingga 4x lebih banyak wang tunai yang akan dihantar terus ke depan pintu rumah anda. Tukar mata wang melalui talian dan jimat lebih banyak wang dengan pembelian baucar tunai terlebih dahulu di kedai rasmi MaxMoney di Shopee.
● Penghantaran Percuma: Penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum yang diturunkan kepada RM20 dengan DHL (sekarang hingga 24 Mei) dan J&T Express Malaysia (hari ini hingga 9 Mei).



Kempen “Raya Dengan Shopee” disokong oleh iPay88, penyedia Gerbang Pembayaran Rasmi. 

34 comments:

  1. i forgot my shopee password hmmm

    ReplyDelete
  2. Dah start dah Goyang Shopee!

    ReplyDelete
  3. Memang berbaloi shopping dekat Shopee especially waktu perayaan ni. Memang dah siap-siap letak barang dalam cart.

    ReplyDelete
  4. alamak.. dah start ke? kena kumpul duit la ni...

    ReplyDelete
  5. Murah kalau ada promo
    Macam binkat shopee. Haruslah rebut peluang shopping time ni

    ReplyDelete
  6. Wahh banyak betol offer ye sehingga 80% tu. Dah lama tak shopping dengan Shoppe ni sebab takut iman tak kuat.haha. suami je rajin guna. Banyak jugak selebriti yang terlibat. Meriah beraya dengan Shoppe.

    ReplyDelete
  7. fuh shopee sekarang dah macam-macam benda jual. dulu jual barang je kecik2 je. sekarang kereta motosikal pun ada. BBL pun tengah survey cari karpet baru untuk rumah ni. harap ada yang murah & cantik

    ReplyDelete
  8. Betul ke apa yang sis baca ni...buat tempahan beki rumah kat shopee?? kalau betul woww sangat, boleh beli rumah melalui shopee. Mcm2 pulak leh beli kat shopee ni

    ReplyDelete
  9. Akak tutup mata mimi kalau shopee ni .Confirm kalau shopping nanti x igt dunia. Shopee sekarang ni makin berkembang ka . Macam macam ada dijual

    ReplyDelete
  10. Shopee ni memanf berhantu. Tengoklah tawaran yang di bagi. Kaw² dia kasi. Kita ni kalau bab shopping memang nombor satulah. Lagi dengan online shopping , boleh hidup tidur makan mandi semua shopping sahjaa. Hehe dah lama tak masuk shopee. Tak rajin nak usha. Nanti perabeh duit. Huhu

    ReplyDelete
  11. memang berbaloi shopping dengan Shopee, semalam jer dah 3 barang huda beli kat shopee. hehe.. barang pun cepat sampai, memang puas hati sangat2

    ReplyDelete
  12. bestnya dpt menang coins! tq for the info, nnt i nk cuba shopee quiz, just nak try luck mana tau dpt menang :D

    ReplyDelete
  13. Bestnya. Banyak sales for Shopee to help us to save more for this Raya. Will check out their promo now.

    ReplyDelete
  14. Alamakk.. Promo shopee kembali lagi ni.. Bahaya kalu buka apps.. Confirm terbeli tanpa sedar.. Tapi rasa cam nak cari selimut n alas tilam yg baru nie..

    ReplyDelete
  15. nad emmang shopping dekat shopee..baru beli pokok, karpet dekat shopee..ahhaa..nak raya semua nak baru..hehehe..

    ReplyDelete
  16. Baru lepas shopping kt shopee.. Mmg suka membeli kat sini sbb ada free shipping

    ReplyDelete
  17. I just bought my mi band from Shopee. Love online Shopping

    ReplyDelete
  18. tak ingat password shopee gak..kena buat barulah..nak raya ni nak shoping dgn shopee

    ReplyDelete
  19. Kemain iklan Shopee skrg. Sampai dah leh hafal lagu dia tu.hehe

    ReplyDelete
  20. pergh sehingga 80% diskaun ni. Harap jalan dah tak jem, semua shopping raya kot online je

    ReplyDelete
  21. banyak betul promosi ni...fuhhh...raya ni sure habis duit nak beli kelengkapan semua

    ReplyDelete
  22. tahun lps mmg set alarm dengan shopee ini nk rebut coin dia

    ReplyDelete
  23. now dh x shopping kat lain dh sbb shopee harga lebih best...

    ReplyDelete
  24. Dulu dah berhempas pulas abiskan duit kt shopee ramadan lepas.. Kali ni wawa berjaya mengawal nafsu sbb target wawa nak tak capai tahap yg wawa nak.. Huhu.. Tp byk dh msuk chart

    ReplyDelete
  25. bestnya shopping dengan shopee, siap dapat 200% pulangan wang. Menakjub betul. Tak sabar nak shopping online di shopee nak habiskan bonus raya, hehe

    ReplyDelete
  26. Banyak promosi masa Ramadan ni, mesti ramai shopping! Siap free shipping dengan RM20 spending je.

    ReplyDelete
  27. Memang banyak barang kita boleh beli kat shopee, kan

    ReplyDelete
  28. Wahhh. .. Sampai 80% ..!! Cayalah
    Tak sabar nak shopping. Kita memang suka beli kat Shopee. Lebih murah dan ada free shipping

    ReplyDelete
  29. Shopee ni memang tau. Bila kat raya asyik goda ja. Dah la ada banyak barang praktikal yang murah.

    ReplyDelete
  30. Shopee ni rasa dah jadi tempat shopping kedua TB dan hubby.. hahaha.. baru je order barang kat shoopee baru2 ni

    ReplyDelete
  31. Sejak bulan puasa ni aje, emi dah shopping macam2 kat shopee hahahha

    ReplyDelete
  32. Wah.. Dah mula shopping raya kat shopee tentu byk sales

    ReplyDelete

Sponsor

Comments