Wednesday, 6 February 2019

Hadiah Special Untuk Zhareef Dari Printcious

Assalamualaikum. Hai readers..
Seronok bercuti tu.. Balik kampung ke tu.. 
Bestnya dapat berkumpul seisi keluarga. Kita cuti ni duduk rumah je. Rehatkan diri.

Harini nak share entri dah basi ni. Lama dah nak share. Tapi tertangguh sebab urusan di hospital, then operation pula kan. So kebetulan ni ada masa, so harini kita share la sikit.

Bulan 12, 2018 besday zhareef. Masa tu kalut dengan urusan pindah rumah. (Pindah blok) Plannya nak sambut kecil-kecilan. Tapi tak sempat! Tunggu nanti mama dah sihat, dah boleh makan macam biasa mama belanja makan okeh.

So bulan 12 tu sempat order hadiah je. Pening juga nak bagi apa. Takkan nak belikan mainan favourite dia - lorry pulak kan. Tak berbaloi. 😄

So, godek godek la website printcious.com tengok apa yang menarik. Mula mula macam nak order canvas tu. Tapi pikir balik macam tak sesuai je nak hadiahkan pada zhareef. Last-last orderkan bantal la untuk dia.


Orderkan bantal sebab dia boleh peluk macam tu kan. So dia rasa lebih happy macam tu. Tak sangka pulak zara pun nak bantal pun. Walhal zara pun ada dah. Kalau tak silap, ni bantal yang ke-4 kita order dengan printcious. Sebab suka dengan hasil kerja mereka yang terbaik.


Masa order tu 31hb. Kalau tak silap 02 januari 2019 dah sampai. Cepat sangat sangat! Tak sangka secepat tu sampai. 
Kalau dari segi harga pula, kalau tak silap harga masa tu Rm49 dan postage Rm10.
Harga yang mampu milik lagi. 

So kalau kengkawan tak tahu nak order bantal macam ni kat mana, sila la terjah printcious okay. 🤗


21 comments:

  1. Cantik pulak bila buat cetakan gambar kat bantal

    ReplyDelete
  2. cantik gambar depa 2 org letak kat bantal tu

    ReplyDelete
  3. Cantik dan comel bantal tuh letak muka zhareef dan kakak dia. Printcious memang best best barang dia

    ReplyDelete
  4. Wow! So nice I love the pillow too. I suka order personalized gifts from them too.

    ReplyDelete
  5. Aha comel sangat personalized bantal camtu..tak pernah lagi order dari situ tapi cam ramai kawan bkogger dah buat and order items dari mereka.
    Ni terasa nak buat ni untuk twins♥

    ReplyDelete
  6. cute la bantal tu sbb ada gambar yg tersayang kan...pasti zhareef happy bila tgk bantal tu ada muka die..sure peluk bantal slalu...bole la tempah dr Printcious

    ReplyDelete
  7. Cantiknya..murni pon masih ada voucher dari printcious..nak tempah bantal gini jugak laa nanti boleh peluk2..

    ReplyDelete
  8. nampak cantik dan berkualiti la printious ni kan...kita ttak sempat lagi nak buat...kena cari idea ni

    ReplyDelete
  9. Interesting. Lepas ini tak perlu fikir sampai stress untuk bagi hadiah apa. Can make customize gift from here.

    ReplyDelete
  10. Cantik pulak tengok bantal yang ada gambar anak-anak. Bila ada masa nanti.. sis nak buat jugaklah macam ni..comei je

    ReplyDelete
  11. Wahh cantiknya bantal rekaan Syamimi cantik sangat. Sy sudah pernah buat juga sayang sangat nak pakai letak dalam kereta sahaja

    ReplyDelete
  12. Kita pun baru buat gmbr canvas untik anak dekat printcious.. Best kan sebb boleh deko sendiri. .Buh gamabr anak. .Ehhehe. .

    ReplyDelete
  13. Ala ala ala. Comelnya la bantal nie. Mesti dia gembira gila kan. Seumpama rekaan sendiri untuk kenangan anak-anak di masa depan kan.

    ReplyDelete
  14. Alahai comelnya...siap ada gambar dekat bantal. MEsti sayang gila nanti ni. Jaga betul2 tak bagi buruk.

    ReplyDelete
  15. Wahhhhh cantiknya hadiah dari printcious. Lebih bermakna sbb customize sndri. Nanti nk tempah jugaklah. Eh nama sama cuma berbeza ejaan

    ReplyDelete
  16. Comelnya bantal. bagus jugak untuk kenang kenangan kan. Bagus la ada perkhidmatan macam ni. Nanti nak cuba juga buat dkt printcious

    ReplyDelete
  17. I have heard about this platform for long time. nice to get personalised gifts for someone we loved. nice job

    ReplyDelete
  18. Wow...hadiah yang diberikan ini memang sangat, sangat bagus kan? Boleh peluk dan tidur bersame. Memang bagus service seperti ini kerana boleh tolong personlized kan hadiah. :)

    ReplyDelete
  19. Cantik pulak gambar dekat bantal tu

    ReplyDelete
  20. wah... look at the pillows... there were so adorable to have your kids. looks like i wanna to do this as well!

    ReplyDelete
  21. TB pun suka letak gambar2 dekat bantal2 yang tb order dari printcious. setakat ni puas hati order kat printcious.. hasil priny dia cantik dah kemas kan mimi

    ReplyDelete

Sponsor

Comments