Wednesday, 27 February 2019

Giveaway Cash Blogger Malaysia

Hello Blogger Malaysia!

Elih dengan kerjasama blogger Cik Akak nak berkongsi sedikit rezeki dalam Giveaway Cash Blogger Malaysia bermula pada 13 Febuari 2019 (Rabu) sehingga berakhir pada 27 Febuari 2019 (Rabu) jam11:59 malam.

Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja, bloggers sekalian perlu cepat kalau tak nak terlepas peluang memenangi hadiah bertuah giveaway ini. "Tuah ayam nampak dikaki, Tuah manusia siapa yang tahu"!








Syarat Penyertaan Giveaway & Hadiah Giveaway boleh semak di Blog Elih Japahar atau klik banner diatas.



Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh www.elihjapahar.net [ Elih Japahar ] dengan kerjasama www.sweetyzhanieyz83.blogspot.com [ Cik Akak ]



** support giveaway ini ya, thanks!



9 comments:

  1. Terima kasih sudi join ye..boleh semak senarai peserta dan ingat nombor penyertaan. Cabutan pemenang akan dibuat esok..semoga berjaya!

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH ANDA PEMENANG 3RD PLACE!

    https://www.elihjapahar.net/2019/02/pemenang-giveaway-cash-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  3. Wahhh rasanya dh lama tak join giveaway kat blog macam ni. Good luck pada yang join. Emi tak join kot kali ni.

    ReplyDelete
  4. Alamak. Melepas. Hihihi. Bertuah la siapa yang menang tu.

    ReplyDelete
  5. PROMO!!!
    khusus untuk member yg daftar di bulan maret ini akan kmi berikan cashback ya bos. langsung saja klik www.fansbetting.co atau
    untuk info cashback lebih lanjut silahkan di add contact kami
    BBM : 5EE80AFE ^o^
    WA @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting
    wechat @ fansbetting
    bersama dengan kami CS fansbetting thankyou,,,

    ReplyDelete

Sponsor

Comments