Saturday, 12 January 2019

Fanatik Dengan Lori.

Hai readers,
Morning.. Pagi ni kita story pasal anak bujang sorang ni laaa..
Dia ni sekarang terlalu sukakan lori. Haha..
Pantang nampak. Lagi suka kalau nampak truck askar tu haaa..
Duduk kauters tentera ni memang akan nampak la bila-bila pun. 


Pantang nampak kat kedai, mesti suruh beli. Kalau setakat ninso tu takde masalah. Bukan mahal pun kan. Setakat Rm2.10 je.

Setakat ni dah banyak jugak la koleksi lori dia. Yang dah tak rupa lori pun ada, sebab dicabut-cabut. Dari yang size besar, sampai size kecik pun ada. 



Sebenarnya layankan je la dia nak main lori tu, sebab sebolehnya tak nak dia layan video kat fon. Bermain buat otak dia lebih berfungsi dengan baik kan?

1 comment:

Sponsor

Comments