Thursday, 6 December 2018

SEGMEN BLOGLIST 2019


SEGMEN BLOGLIST 2019


Hai readers!
Morning.. Pagi ni kena semangat sikit mengupdate blog. Yela, mengadap blog ni kena mood yang ceria, baru la hasil penulisan kita pun berkualiti gitu..

Pagi ni sambil terjah menerjah ni, terjumpa segmen. Lama dah rasanya tak join mana-mana segmen. Berbanding dulu kan. Lebih kurang 5-6tahun lepas berblog, bab segmen la giveaway la yang best. Sebab terselit hadiah gitu. Tapi kalau takde hadiah pun tetap rasa meriah sebab dari situ la dapat kenal kengkawan blogger yang lain.

Dan pagi ni, kita nak join Segmen Bloglist 2019. Mana nak tahu kot kot la terpilih kan. Makin meriah la blog kita. Hehehe
Meriah dengan kehadiran pembaca setia. Tu untungnya kalau tersenarai. 

Kalau rakan blogger lain nak join sama, apa kata, klik je banner kat bawah ni ye. Untung-untung tersenarai juga. Goodluck okeh! 😁

2 comments:

Sponsor

Comments