Thursday, 30 August 2018

Menang Voucher Dari Doudou.my

Hai semua.. Sebenarnya nak share dah lama. Tapi bolehnya terlupa pulak pasal hal ni. Kisahnya masa tu join giveaway dari blog ceritamak. Kira kalau ada rezeki, memang dah tertulis la sesuatu tuk budak budak ni kan..

Masa pengumuman tu, tak sangka pulak ada jugak rezeki terselit. So, apa lagi, terus la terjah web https://doudou.my untuk shopping. Siapa taknak shopping kan? 


Masa tu dapat la voucher RM30. So, taklah shopping sakan pun. Dapat 3helai baju. Tapi kena tambah duit sikit la. Beli pun yang ada sale/clearance. Rm10 untuk sehelai baju. 


Kalau ada yang tak tahu lagi tentang doudou.my ni, boleh la terjah. Tak silap saya ianya beroperasi di Miri, Sarawak. 
Kualiti kain untuk baju yang saya beli pun nampak okay. Budak pun selesa pakai. Dan yang best sekali penghantaran pun cepat. 


Lepas buat pembayaran, terus proceed order tau. Saya order hari rabu. Jumaat dah sampai. Cepat betul. So, siapa nak cuci mata  tu, klik je link kat situ ye. 

9 comments:

  1. seronok la kan nak shoping skang cepat je..semua di hujung jari jemari..tggu posmen je mari

    ReplyDelete
  2. comel la baju sama ...twinning t shirt!

    ReplyDelete
  3. Tahniahhh. Comelnya tshirt tu walaupun simple je.. Nti nk terjah website tu

    ReplyDelete
  4. Berkenannya yg warna kuning tu..emm murahkan nti nk try jengok2 jgk la web dia

    ReplyDelete
  5. Comel comel tauuu baju lahaiii...nnt nak tgk baju baby kalau ada

    ReplyDelete
  6. wah.. tahniah.. rezeki zara n zhareef.. mama pun tumpang happy kan

    ReplyDelete
  7. Wah..menarik sangat..tahniah menang...dapat baju pulak tu..cntik baji dia..

    ReplyDelete

Sponsor

Comments